Negyed évszázada töretlenül megtölti az Arénát Demjén Ferenc





Egy régi meghívásnak tett eleget Demjén Ferenc, amikor meglátogatta a Bors munkatársait. A Kossuth-díjas énekes a világjárvány miatt az elmúlt két évben kevesebbet ment emberek közé, lapunkkal most viszont kivételt tett. A zenész remek formában van. Böszörményi Lillának mesélt többek között az Arénában tartott koncertjeiről, ami természetesen idén sem maradhat el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.06.
Demjén Ferenc

Demjén Ferenc a Bors szerkesztőségébe látogatott. Az énekes már korábban meghívást kapott az újságtól, ám a koronavírus-járvány közbeszólt. Két évet kellett várni rá, hogy az élő legenda meglátogassa a lap munkatársait, de ez a nap is eljött. A Kossuth-díjas énekes mosolyogva lépett be a szerkesztőségbe, ahol egy kellemes beszélgetés alatt mesélt a Covid-időszak megpróbáltatásairól és természetesen a december 30-i Aréna-koncertjéről is. 

Demjén Ferencet Ómolnár Miklós tömegmédia divízió igazgató fogadta a szerkesztőségben Fotó: Máte Krisztián

Utóbbiról igazán lelkesen, hiszen 25 éve minden évben a két ünnep között megtölti az Arénát, amivel idén rekordot dönt. Nincs még egy olyan magyar előadó, aki ennyiszer fellépett és képes lett volna megtölteni az Arénát, de Demjén Ferencnek ez is sikerült. Hogy miként készül a nagy napra és milyen meglepetésekre számíthatnak a rajongók, arról a Bors kedden megjelenő interjújában olvashattak.

Rekordot dönt Demjén Ferenc.
A Kossuth-díjas zenésznek Böszörményi Lilla főmunkatárs és Végh László főszerkesztő-helyettes mutatta meg, hogy készül a BORS Fotó: Máté Krisztián

 

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás