RETRO RÁDIÓ

Timi vagy Bogi? Ma dönt a Nagy Ő, Árpa Attila

A TV2 nézői már izgatottan várják A Nagy Ő mai, utolsó adását. Végre kiderül: Bogi és Timi közül kit fogad majd a kegyeibe Attila.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.05.
Módosítva: 2022.12.05.
Nagy Ő Árpa Attila bogi timi

Árpa Attilának pokolian nehéz dolga lesz, hiszen mostanra Bogit és Timit is a szívébe zárta. A mindent eldöntő nevet egy eddig sosem látott, varázslatos környezetben mondja ki. 

„A végső döntésben az segít, hogy a hétköznapokból teljesen kiszakadva mit tudunk nyújtani egymásnak, és kinél indul el tényleges érzelem” – kezdte a Borsnak a Nagy Ő, egyben elárulta, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a kedvesnek.

20221001 Budapest Árpa Attila színész  producer  rendező stúdió fotózás  Fotó : Markovics Gábor  MG  Ripost
Árpa Attila elárulta, milyen út vezet a szívéhez Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Elsődleges a humor és a megértés. Fogadjon el engem és a nyughatatlan életemet. Nem azt várom, hogy ő legyen a démoni társutasom, hanem egy ellenpólus, aki olykor nyugalmat hoz az életembe. Természetesen lényeges az őszinteség, a játékosság és a testi vonzalom. Nekem fontos, hogy egy nőt 5-6-8 év után is ugyanúgy kívánjak, mint az elején. Szeretem, ha meglepetéseket tud okozni és spontán” – mondta Attila, s hozzátette, még ha minden pontnak megfelel is a hölgy, vannak kizáró tényezők, melyek porig rombolják az összképet. Ahogy ez a műsorból is kiderült, a felnőttfilmes múlt szóba sem jöhet, és az sem szerencsés, ha az illető a külsőségeket helyezi előtérbe, és magával foglalkozik.

Nagy Ő Éva
Fotó: TV2

„Szeretem, ha egy nő igényes, ad magára, törődik a saját életével, de aki túlontúl énközpontú, az nekem nem szimpatikus. A felesleges vagy mondvacsinált hisztériát sem tolerálom. És még valami! Ha nem szereti az állatokat, a filmeket, a kultúrát, az utazást, akkor nincs helye mellettem!” – jelentette ki határozottan.

Nagy Ő
Fotó: TV2

 

 

 

Ezeket olvastad már?
G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

„Gazdag pasi fizeti, vagy sem?” – kiderült, miből utazik ennyit Erdélyi Mónika

„Gazdag pasi fizeti, vagy sem?” – kiderült, miből utazik ennyit Erdélyi Mónika

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás