RETRO RÁDIÓ

„A fiam készen van" – Rubint Réka nagyon büszke arra, ahogy Norbi a Farm VIP-ban versenyzett





Gigászi küzdelemben, az utolsó pillanatokban fordítva az álláson nyerte meg a TV2 Farm VIP tegnap esti döntőjét Smaltig Dalma ellen ifjabb Schobert Norbi. A műsor legfiatalabb játékosa már tudja, mit kezd a hatalmas nyereménnyel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.29.
Módosítva: 2022.12.29.
küzdelem Farm VIP győzelem Schobert Norbi

Euforikus állapotban ölelte át családját ifjabb Schobert Norbi, miután rendkívül izgalmas párviadalban megnyerte a TV2 Farm VIP döntőjét tegnap este.

Farm VIP döntő, Schobert Norbi,
Boldogan ölelte át családja a TV2 Farm VIP idei, 17 éves győztesét. Fotó: Bors

Nagyon izgalmas és kemény párbaj volt, nehéz feladatokkal. A végére már éreztem a megterhelést, de sokat jelentett, hogy a célban ott voltak anyuék – emlékezett vissza ifj. Schobert Norbert, akit a szerettei lendítettek át a holtponton. Éreztem, hogy kifogyok a szuflából. A vége felé hallottam a hangjukat, ahogy a családom szurkolt nekem. Ettől új erőre kaptam, és szinte a nulláról hoztam vissza az energiaszintemet. Ők voltak a legnagyobb motivációim, az egész műsor alatt rájuk gondoltam. Meglepett, hogy anyuék hangja ennyi erőt adott, és pont a legjobb pillanatban, amikor már éreztem, hogy kifogyok a szuflából

– hangsúlyozta a Borsnak mámoros hangulatban a 17 éves győztes, aki így hazaviheti a 11+1 millió forintos fődíjat is, ám hogy mihez kezd a nyereménnyel, azt először a Borsnak árulta el.

Valóban hatalmas összeg, de nem szeretném eltékozolni, nem akarom felesleges dolgokra elkölteni. A tanulmányaimra fordítom majd

– árulta el terveiről.

 

Farm VIP döntő
Norbi fáradtan rogyott össze a végén, majd Demcsák Zsuzsa gratulált a győzelméhez. Fotó: Bors

Az egykori luxusfeleség lett az idei Farm VIP legjobb női játékosa. Smaltig Dalma sokáig vezetett a döntőben, ám az utolsó szakaszban a labirintusos kihívásnál és a kapunyitós feladatnál fordult a kocka.

Az összes szalmabálát felfordítottam, és a Norbiét találtam meg. Egyszerűen hiába fordítottam fel vagy huszonötöt, egyikben sem volt semmi. Itt ment el az időm, ennyin ment el, ezért vagyok nagyon rosszul

 – mondta csalódottan Dalma, aki a befutó után magához ölelte Norbit, miközben elsírta magát.

 

Farm VIP döntő, Schobert Norbi,
A Schobert család rettenetesen büszke Norbira. Fotó: Bors

Ifjabb Schobert Norbi nemcsak a TV2 realityjét, de közönségkedvencként a rajongók szívét is elnyerte, és egy füst alatt ki is tudott lépni híres szülei árnyékából. Rubint Réka nem véletlenül büszke most rá.

Egyetlen intelemmel indítottam el a forgatás előtti utolsó napon. Tudd értelmezni és elfogadni mások pillanatnyi lelkiállapotát, és ha így teszel, nem lesz gond

– mesélte Réka.

Most, hogy láttam őt adásról adásra, hátradőlök, és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Rettenetesen büszkék vagyunk rá!

 – mondta Rubint Réka a Borsnak.





 





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás