„Rengeteget tanultam önmagamról” – Sólyom Berni élete hatalmas fordulatot vett





Több arcát is megmutatta a műsor alatt az X-Faktor nyertese, aki egyedi stílusával és vagány rapszámaival az ország kedvence lett. Azt viszont kevesen tudják a fiatal lányról, hogy rendkívül tudatosan építi az életét és a párválasztást illetően is konkrét elképzelései vannak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.30.
szerelem élet a döntő után

Berni életének minden te­rületét áthatja a maxi­malizmus, ugyanis bármibe belekezd arra törekszik, hogy a legjobb legyen benne. A cél érdekében az sem probléma számára, ha a szórakozást háttérbe kell szorítania. 

„Soha nem voltam társasági ember, valójában eddigi életem folyamán még csak igazi buliban sem vettem részt, mert időpazarlásnak tűnt. Partik helyett inkább korán lefekszem, hogy tudjak reggel edzeni, vagy tanulni valami újat. Számomra ez jelenti a kikapcsolódást” – mesélte Berni a Hot! magazinnak. A műsornak köszönhetően fenekestül felfordult az élete, ugyanis az introvertált lány hirtelen hatalmas figyelmet kapott. Szerencsére jól igazodik az új helyzethez és önmagával kapcsolatban is sok meglepetés érte.

„Nagyon élvezem a nyüzsgést, amibe belekerültem. Úgy érzem, a személyiségem sokat nyílt az X-Fak­tornak köszönhetően, illetve rengeteget tanultam önmagamról. Az például nagyon meglepett, hogy mennyire élvezem a táncolást, és azt sem gondoltam, hogy az emberek ennyire szeretnek majd” – árulta el Berni.

Keresd a Hot! magazin e heti lapszámát, amelyben Berni elárulja magánélete titkait is!

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás