Árulkodó sorok: ez Peller Mariann válásának valódi története?





Az általa írt könyv története kísértetiesen valóságosnak tűnik. Egy ismerős szerint a sötét felhők két éve kezdtek gyűlni a házassága felett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.05.
válás

A napokban derült ki, hogy tizenkét év után véget vet Juni Györggyel kötött házasságának Peller Mariann. A műsorvezető és a tévés 2010-ben, egy munka kapcsán találkozott, amelyet Mariann később „sorsszerűnek” jellemzett. 2012-ben mondták ki a boldogító igent, kapcsolatukból két fiú született. Évekig úgy tűnt, idilli kapcsolatban élnek, ám olyan, mintha Peller Mariann előre megírta volna a válást.

Fotó:rtl.hu

2020-ban jelent meg a Végtelen kísértés című könyve, melyben a főszereplő Annabella, egy sikeres színésznő, aki jártas a spiritualitásban, látszólag boldog házasságban él, és egy gyönyörű kisfiú édesanyja. Amikor azonban megkapja élete filmszerepét, beleszeret a kollégájába, Johnny Blaze-be. A kötet végén a főszereplőnő a férjével marad, ám a hónap végén érkező folytatásban a beharangozó szerint a szerelmesek újra találkoznak, és Annabella megérti, mire tanítja a Johnnyval való kapcsolata - írja a Blikk.

A könyvek tartalma alapján , Peller számos rajongója párhuzamot vél felfedezni a főhősnő és a műsorvezető között. Kiváltképp, mert idén áprilisban Mariannt félreérthető helyzetben fotózták le egy szórakozóhelyen a magyar Jason Momoaként emlegetett modellel, Megyeri Balázzsal, aki külsőleg meglehetősen hasonlít a könyvben leírt férfire. Balázs ráadásul „Ecomanblaise” művésznéven található meg az Instagramon, így rögtön elindult a találgatás... „Az a durva, hogy a könyvében pont erről ír, hogy a főszereplő a tökéletes házassága mellett beleszeret egy színész kollégájába, aki hasonló karakter, mint az úriember a képen. És Johnny Blaze volt a neve, neki pedig ecomanblaise a neve instán...” – írta egy hozzászóló.

A lap kereste Peller Mariannt, ám nem reagált, Juni György pedig nem kívánt nyilatkozni. Egy, a párhoz közel álló ismerős azonban arról beszélt, a korábbi sportriporter a fájdalmát leplezi a hallgatással. „Legalább két éve tart ez a folyamat. Ami Gyurit nagyon megviseli, hogy – végiggondolva felesége könyvének sztoriját – több részlet is komoly fájdalmat okoz neki. Hitte, amikor Mariann korábban arról beszélt, teljes fikció a történet, úgymond az égiek diktálták, de mai szemmel nézve már inkább valóságként hat, a megcsalása történetének” – fogalmazott az ismerős.





Ezeket olvastad már?
„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás