Oszvald Marika bátran használja a testét





Oszvald Marika a tűzzel játszik. Nemrég még sántikált és komoly ízületi gyulladása volt, de a gyógynövénykúra annyira rendbe hozta, hogy egy kalandparkban lóra pattant, íjászkodott, és életében először quadozott is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.10.
mozgásban van

A szubrett mindig is kicsattant az energiától, ahogy mondja, ezt otthonról hozza. A korosztályára jellemző betegségekkel hamar leszámolt, így nem volt akadálya az otthona közelében egy kis kalandozásnak.

Nem hagyja el magát

– Édesapám mondta mindig, hogy »Marikám, sose ülj le!« Teljesen igaza volt, ha az ember elhagyja magát, akkor jönnek a bajok, viszont, ha használom a testemet, akkor azt karban lehet tartani. Mind a két térdem meg van műtve, ha megerőltető dolgot csinálok, akkor be tud gyulladni. Olyankor csak húzom magam után. Emiatt elkezdtem egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami elmulasztotta a bajaimat és megszűnt a fájdalmam” – mesélte a színésznő.

Egy kapszula és már megy is

– Mostanra elmúlt a fájdalom, megszűnt a gyulladás. Imádok új dolgokat kipróbálni, most már semmi nem akadályozhat meg ebben – magyarázta Marika, aki ezen felbuzdulva ellátogatott egy gödöllői kalandparkba, ahol lovagolt, quadozott, és íjjal is lőtt. – Gyerekkoromtól fogva szeretek mindent kipróbálni, a lovaktól sem félek, annak ellenére, hogy főiskolás koromban egyszer ledobott egy. Nekem a ló túl nagy, mert kicsi vagyok, rövidek a végtagjaim. Egy póni jobban illene hozzám. Az íjjal is bátran lőttem, talán azért, mert kialakult bennem egy gyakorlati érzék. A quadra is bátran felszálltam, nem olyan egyszerű, mint a szervokormányos autó, de imádtam, ahogy repültem – részletezte az örökifjú színésznő.

Úgy érezte, repül Fotó: DJ

Csak akarni kell

Oszvald Marika a nehézségektől sem retten vissza, és attól sem, hogy mindent egyedül kell elintéznie. – Mindenhez értek! Engem nem ijeszt meg, hogy tudom, mindent magamnak kell megoldani és elsődlegesen magamra számíthatok. Persze ott a család, de nem akarom őket terhelni. Amit az ember akar, azt meg is tudja csinálni!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás