"Minden szempontból összeillünk" - Yulaysi Miranda elmesélte hogyan találkoztak magyar férjével

A négytagú családról sugárzik a jókedv, a házaspár összetartása példás, holott ők is számtalan nehézséggel szembesültek. Kontinenseken át utaztak egymásért, és szinte a nulláról kezdtek új életet Budapesten



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.30.
házasság Sztárban sztár leszek

Yulaysi Miranda exkluzív interjút adott a hot!-nak.

Bármennyire is imádja és hiányolja a hazáját és a szeretteit, a férjével, Tóth Gergő hegedűművésszel tavaly meg kellett hozniuk egy nagy döntést. Kubában mondták ki a boldogító igent, de egy év után úgy döntöttek, hogy jobb körülményeket szeretnének a gyerekeiknek, és hazaköltöznek Magyarországra. Közös kislányuk, a most öt hónapos Miel már itt született.

"Van egy dalom, aminek az a címe, hogy Mézízű; innen jön a kisbabánk neve. A kubai nőkről köztudott, hogy édesek, mint a méz" – mosolygott cinkosan az énekesnő.

Yuli hozzátette, hogy ez természetesen minden nőre igaz. A Gergővel való szerelmük is ugyanolyan édes, mint amikor hét évvel ezelőtt elkezdődött Havannában.

"Egy étterem-bárban léptem fel, ahova Gergő is ellátogatott, mert éppen Kubában turnézott. Első látásra vonzódtunk egymáshoz, de a távolság miatt három évig csak interneten tartottuk a kapcsolatot. A kulturális különbségek ellenére a gondolataink, az érzéseink nagyon egy hullámhosszon voltak. Egymásba szerettünk. Majd kaptam egy fellépési lehetőséget Kanadában, ahová Gergő is abban az időpontban utazott. Amikor újra találkoztunk, tudatosult bennünk, hogy minden szempontból összeillünk" – mesélte a kétgyermekes édesanya.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen volt Yuli és Gergő nászútja, akkor keresd a hot! magazin ma megjelenő lapszámát!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás