Még ő is meglepődött: elképesztő mennyit változott egy év alatt Szandi lánya! – Fotó!

Bogdán Blanka maga is megdöbbent a változáson.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.30.
Szandi

Szandi lánya lassan több mint másfél éve él és dolgozik Amerikában! Blanka már korábban is elmondta, nagyon élvezi az életet a tengerentúlon, éppen ezért döntött úgy, hogy idén nem jön haza. 

Most egy fotót is posztolt arról, mennyit változott ő maga a kalandos év alatt.

Fotó: Markovics Gábor

„Ugyanaz a felső, de egy év különbség. Kicsit kikupálódtam” – írta a fotóhoz Szandi lánya, aki egyébként nemrég egy komoly műtéten is átesett. 

 

Vesefertőzést kapott

„Két hónapja diagnosztizáltak kétoldali vesefertőzéssel és találtak egy nyugodt állapotban lévő cisztát a jobb vesémen, majd antibiotikumos kezelés után úgy tűnt, teljesen rendbe jöttem. Múlt szombaton nagyon erős fájdalmakkal mentem a sürgősségire újabb vesefertőzés gyanújával. Kiderült, hogy mindkét vesém teljesen rendben van azóta is, de a ciszta sajnos tele van fertőzéssel és iszonyatos fájdalmakat, magas lázat okozott nekem.  Úgy döntöttek, hogy a cisztában lévő fertőzést azonnal le kell szívni, így felvezettek a hátamon keresztül egy kis csövet, ami 10 napig folyamatosan szívja ki a fertőzött folyadékot a cisztából” – írta korábban az Instagram-oldalán. Szerencsére azóta már jobban van, fájdalom nélkül éli az életét.

Fotó: Instagram

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás