Matthew Perry egyszer 100 xanaxot vásárolt, hogy bírja Bruce Willissel a bulizást





Közös filmjük forgatásának durva részleteiről a most megjelent életrajzi könyvében számolt be a színész.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.04.
brutális partik

Ahogy arról a Metropol is korábban beszámolt, a Jóbarátok sorozattal világhírre szert tevő Mathew Perry sokáig a függőségek rabja volt. Drog- és alkoholfüggőségéről, illetve kórházi kezeléseiről a most megjelenő önéletrajzi könyvében számolt be. Többek között elárulta azt is, hogy a megpróbáltatások során egyszer kilyukadt a vastagbele, és orvosai csak 2% esélyt adtak neki a túlélésre.

Alkohol- és drogfüggősége majdnem megölte a sorozatszínészt /Fotó: AFP

Most a Metro szúrta ki a könyvéből, hogy a színész egyszer együtt forgatott Bruce Willissel, és nagyon durva bulikat nyomtak éjszakánként a stábbal, az akciófilmsztár lakosztályában. A 2000-es „The whole Nine Yards” című krimifilm dolgozói esténként összegyűltek, táncolni és partizni, azonban reggel 6-kor mindenki frissen üdén ment a forgatásokra dolgozni. Matthew Perry saját bevallása szerint ezt egyáltalán nem bírta volna fizikálisan, főleg, hogy ekkor még nagyon súlyos alkoholfüggő is volt.

„Szóval megkaptam a szerepet a világ akkor talán leghíresebb színésze oldalán, barátságot kötöttünk, és tudtam magamról, hogy túl sokat iszom és tönkre fogom tenni a filmet” - kezdte beszámolóját a könyvben a Jóbarátok színésze - „Kétségbeesett lépésre szántam el magam. Vettem egy barátomtól 100 darab xanax tablettát, hogy elbírjak aludni esténként az átitalozott esték után, és reggel pedig időben fel tudjak kelni.”

Matthew kifejtette, hogy míg Bruce Willis és a stáb többi tagja simán bírta az éjszakai tivornyákat, majd a korai kelést, ő arra nem volt képes, így szüksége volt a tablettáról. Azonban rájött, hogy halálos kombóval mérgezte magát, amikor részegen egy-egy xanaxot bedobva a feje tekebábuként borult el. A függőségekkel teli éveiben összesen 9 millió dollárt költött arra, hogy kijózanodjon, és végül 5 hónap kórházi kezelés, és 15 különböző rehabilitációs intézmény kellett hozzá, hogy tisztává váljon.

 





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás