A műsor végéig járógipszben maradhat a Sztárban sztár leszek! versenyzője





Rosszul lépett, a térde bánta, de legalább versenyben maradt Bari Laci. A Sztárban sztár leszek! versenyzője még hetekig járógipszben maradhat, de így is keményen dolgozik, hogy finalista legyen. Fájdalomcsillapítót szed, és a Borsnak elárulta, idővel valószínű, hogy meg kell műteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.15.
sérülés

Bari Laci vasárnap este járógipszben lépett a Sztárban sztár leszek! színpadára. Valójában úgy segítették fel oda, és végig ült, miközben előadta a produkcióit. Ahogy arról korábban a Bors beszámolt, Laci egyik pillanatról a másikra összeesett táncpróbán. Rosszul emelte a lábát, és megcsúszott. Azt mondta, a belé hasító fájdalomtól azonnal elsötétült előtte minden. A következő pillanat, amire emlékszik, az volt, hogy a színpad közepén fekszik, és kínzó fájdalmak gyötrik, emiatt képtelen volt lábra állni. Miután a stúdióban ellátták, a mentők kórházba szállították, hogy megröntgenezzék. Szerencsére törésről nincs szó, de a Bors­nak elmondta, bizony még jó darabig rajta lesz a járógipsz, hosszú gyógyulásra kell számítania.

Rosszul léptem, és kiment a térdem. Már korábban is történt hasonló, de most jobban megnyúltak a szalagok. A bokám is zúzódott és bevérzett. Vasárnap fel tudtam lépni, igaz, segítséggel, a biztonsági emberek támogattak fel a színpadra, és utána tolókocsival toltak az öltözőig. Nagy szerencse, hogy ezen a héten Takács Nikolast kell alakítanom, aki nem egy táncoslábú előadó – kezdte Laci, aki ha szükséges, fájdalomcsillapítót szed.

– Az orvos szerint legalább két-három hét kell ahhoz, hogy levegyék a gipszet, és még utána is ugyanennyi a teljes gyógyuláshoz, persze gyógytorna mellett. Mivel ez nem az első eset volt, így az sem kizárt, hogy meg kell műteni, de erre csak a műsor után kerülhet sor – jelentette ki az énekes, aki akárhogy is, de kitart, mert a Sztárban sztár leszek! végéig versenyben szeretne maradni.

Tóth Napsugár: A többiek sokkal profibbak nálam

Napsugár búcsúzott a műsortól vasárnap este. Így nemcsak az énekesnő lehetett csalódott, de Köllő Babettnek is el kellett fogadnia, hogy elfogytak a versenyzői. Napsugár elérzékenyült a műsor végén, de inkább az bántotta, hogy mindkét gyermeke sírdogált a közönség soraiban.

– Sok oldalamat megmutathattam, de ami kicsit fáj, hogy szerettem volna még egy nagyot énekelni, ahogy az előválogatókban. Most is mindent megtettem, de egy Bari Lacika mellett kiesni nem szégyen. Ő egy fantasztikus előadó. A többiek is sokkal profibbak már nálam. Én meg az elmúlt 10 évben a nokedlit szaggattam otthon, de úgy érzem, jó úton haladok – fejezte be Napsugár.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás