„Olykor én is vagyok mélyponton” – őszintén vallott magánéletéről Rácz Gergő – Videó!





Az énekes szerint az életben kellenek mélypontok, hogy értékelhessük azt, amikor minden jó. Rácz Gergő így lendül át a nehézségeken.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.20.
Lelki fröccs

Az életben mindenkinél akadnak mélypontok, amikor semmi nem akar sikerülni, minden és mindenki összeesküszik ellenünk. Ilyenkor csak az a kérdés, hogy ki hogyan, és mennyi idő alatt keveredik ki a nehézségekből. Rácz Gergő is erről énekel legújabb dalában, ahová több híresség is felsorakozott az ügy mögé – írja a Bors.

Rácz Gergő új dalában Orsovai Reni is énekel Fotó: Instagram

Az ügy pedig az, hogy hogyan kezelhető, ha úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Gergő bevallotta, mi ad erőt neki, ha a határán áll annak, hogy elveszítse a reményt.

„Van egy általános technika, amit akkor alkalmazok, amikor nagyon mélyre kerülök. Ez az írás: kiírom magamból a jó dolgokat a legapróbb jelenségektől, amivel irányítani tudom a gondolkodásomat. Ez azért is jó, mert idő kell erre, az ember nem tud csak úgy azonnal optimista lenni, de azzal, hogy írok, folyamatosan átértékelődnek bennem a dolgok” – mesélte az énekes és hozzátette, hogy húszas éveiben kezdte alkalmazni ezt a számára terápiás módszert, azaz hogy papírra veti a gondolatait.

Amikor valami negatív ér, dalszerzéssel próbálok felülkerekedni rajta” – magyarázta Rácz Gergő, aki ezúttal is hazai sztárokkal énekel legújabb dalában.

A Nem baj című dalt az 1AM csapata írta, és Gergő olyan nevekkel énekel benne, mint Kollányi Zsuzsi, Orsovai Reni, Eckü és Deniz.

A zene videóklipjét itt tekintheted meg:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás