Mónika nehéz döntést hozott: intézetbe adta Terry Black lányát

Terry Black három évvel ezelőtt halt meg, addig Németországban nevelte Fannyt, másik örökbefogadott gyermeke, Dani mellett. A lányt az előadóművész barátja, Mónika vette magához a tragédia után.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.03. 18:30
szívfacsaró

Rácz Fanny alig néhány hónapos volt, amikor Terry Black 2005-ben magához vette őt, másik örökbe fogadott gyermeke, Dani mellé. A két gyereket élete végéig nevelte Németországban. Fannyt az előadóművész barátja, Árvai Mónika vette magához, aki a lány miatt új életet kezdett Magyarországon. Mónika elmondta a Blikknek, hogy ő mindent megtett a lányért még úgyis, hogy az egészsége is ráment és bár régóta biztatják erre a barátai, csak most tudta rászánni magát, hogy intézetbe adja a kamaszlányt azt remélve, hogy így valahogy még összeszedheti magát.

„Az elmúlt három évben mindent megtettem azért, hogy a kislánynak a legboldogabb, legnyugodtabb életet biztosítsam. Sajnos már az elején kiderült, hogy Fanny nem nyit felém. Eleinte úgy hittem, a gyász okozza a problémákat, de az idő előrehaladtával kénytelen voltam szembesülni azzal, hogy nagyobb a baj. Érzelmileg teljesen közönyös irányomban és a környezete felé. Amikor a koronavírus miatt súlyos állapotba kerültem, könyörögtem neki, hogy hívja ki a mentőket, mert nem kapok levegőt. A reakciója az volt, hogy rám csukta az ajtót... És ez még csak a jéghegy csúcsa... ” – mondta a Blikknek Mónika, aki úgy érzi, sem fizikailag, sem érzelmileg nem tud tovább gondoskodni a tizenhét éves lányról.

„Német nyelvű elitiskolába írattam, de az utóbbi időben már a tanároknak is panaszkodik rólam, sőt a Gyermekjóléti Szolgálat is bekapcsolódott a kálváriánkba. Szerencsére a szakemberek látják, hogy szerető közegben él, és bármilyen fájdalmas is kimondani, nem velem van gond. A lelki egyensúlyom és az egészségem is ráment az elmúlt évekre, és ugyan eleinte nem akartam hallgatni a családtagjaimra és a barátaimra, mostanra tarthatatlanná vált a helyzet. Le kell mondanom Fanny felügyeleti jogáról, mert ő láthatóan nem akar velem lenni, javítani a kapcsolatunkon. Az egyetlen megoldás, ha intézetbe kerül, mert így 24 éves koráig utógondozásban részesülhet és összeszedheti magát” tette hozzá.

Ezeket olvastad már?
Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik