Elképesztő! Justin Bieber felesége és exbarátnője közösen ment bulizni – Fotó!

Kevesen gondolták volna, hogy az énekes életének két meghatározó női személye, Hailey Bieber és Selena Gomez jóban lesznek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.18.
friss barátság

Justin Bieber ízlése a nők terén a lehető legjobb, mostani felesége Alec Baldwin unokahúga, Hailey és az ex-barátnője, Selena Gomez is mindketten gyönyörű nők. Arra azonban senki, még talán a világhírű énekes sem gondolta, hogy a két fiatal hölgy jóban lesznek egymással. Pedig így lett, a hétvégén közösen ment el szórakozni Selena és Hailey, és erről bátorkodtak közös fotókat is posztolni a közösségi médiában.

Bal oldalon Selena, jobb oldalon pedig a fiatal Bieberné /Fotó: Facebook

A lányok az Academy Museum Gáláján jártak a hétvégén, ahol rengeteg sztár vonult fel a vörös szőnyegen. Az pedig elmondható, hogy mindkét nő hatalmas rajongótábornak örvend, ugyanis Selena Gomezt 351 millióan, Hailey-t pedig 49 millióan követik az Instagram-oldalaikon. Közös témát találni kettejük között pedig nem lehet nehéz, ugyanis a Hailey-vel való házassága előtt Justin Bieber 8 éven keresztül volt se veled, se nélküled kapcsolatban Selena Gomezzel. Ráadásul sokan azt gondolták, hogy még nem zárták le a kapcsolatukat, amikor az énekes összejött a későbbi asszonyával. Úgy tűnik a fotójuk alapján azonban, hogy egyik nőben sem maradt szálka a másik irányában.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás