Nem tud meggyógyulni Dobó Ági

Több mint egy hónap alatt sem javult Dobó Ági állapota. Fizikailag és pszichésen is igyekszik összeszedni magát, eddig kevesebb sikerrel.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.25.
hosszú betegség

A volt szépségkirálynő szeptember 17-én osztotta meg követőivel, hogy betegeskedik, a gyógyulásról azonban mindeddig nem érkezett hír. Dobó Ági most megtörte a csöndet és bevallotta, hogy azóta is gyengélkedik.

Nem jó a helyzet

Gyakorlatilag több mint 1 hónapja betegeskedek. Hol a fülem, hol az arcom, a torkom, a mandulám gyullad be, a fejem az konstans fáj, és nyom, hol elviselhetetlenül, rosszullétig, hol csak úgy sunyiban, hogy biztos ami tuti, a közérzetemre alaposan kihasson. Próbáltam az alternatív irányokat, na meg az olajokat, aztán vitaminkúrát (amitől sikerül is 2 hét alatt 4 kilót felszedni), majd antibiotikumot, gyógymasszázsokat, voltam vizsgálatokon, és bár valamivel jobb a helyzet, jónak azért semmiképp nem mondanám” – írta Dobó Ági Instagram-oldalán.

Jóga felé fordulás

„Próbálok lelki és fizikális síkon is töltődni, és már nagyon hiányzott a mozgás, de hogy ne terheljem első körben túl magam, a jógához »fordultam« újra, ami őszinte leszek, most még pár alkalom után »kicsit» (nagyon) fáj, húz, nyom, izzaszt… Érzem, hogy segít, ahogyan korábban is. Barbi barátnőm személyre szabott egy programot nekem, és segít fejlődni – írta a közösségi oldalán Ági, aki mindent megtesz, hogy mielőbb meggyógyuljon.

Lelki vonzat

Egy ilyen hosszan tartó betegség természetesen lelkileg is nagyon megterhelő. És bár Ági nagyon fáradt, de optimizmusát nem vesztette el.

„Mindig azt kérdezitek, és kérdezik tőlem, hogy honnan ez a sok energia, lendület, miből merítek... Szeretném, ha tudnátok, hogy néha nálam is lemerül az elem, és meg kell keresnem azt, ami visszatölt! Egyáltalán nem vagyok mindig a topon, viszont egy valami állandó! Az az életszemléletem, miszerint a poharam soha nem félig üres, hanem mindig félig tele van” – magyarázta Ági Instagram-posztjában.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás