Kiakadt Lil G: káromkodva mondta el a véleményét a drogbotrányról - Videó!





Lil G. videója a fiatalok által kedvelt közösségi oldalra, a Tiktokra is felkerült. A botrányban egy ismert énekesnő az érintett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.30.
Drogbalhé

Korábban a Blikk számolt be arról, hogy csütörtök reggel mentővel és rendőri kísérettel szállítottak kórházba egy közismert magyar énekesnőt. Az érintett híresség állítólag erősen kábult állapotban került a klinikára, a toxikológiai vizsgálat pedig kokaint mutatott ki a szervezetében - írja a Ripost.

Egy ismert énekesnőt túlzott drogfogyasztás miatt kellett kórházba szállítani Fotó: Pixabay

A találgatások szinte azonnal elkezdődtek, hogy vajon kiről is lehet szó. A promotions.hu Baukó Évára hivatkozva azt állította, hogy Tóth Andiról van szó, ám ezt később maga az énekesnő menedzsere cáfolta. Tóth István hangsúlyozta, hogy fiatal sztárnak semmi köze sincs az esethez, ugyanis Andi aznap végig stúdiózott.

A botrányba valamilyen oknál fogva belekeveredett egy másik énekesnő is, legalábbis egy Tiktok-videóból ez derül ki. Laskai Lili, azaz Lil G. így reagált a hírekre:

„Következő a botrány, amibe ismét bele vagyok keverve: több oldal lehozott egy olyan cikket, hogy bedrogozva vitték be az énekesnőt a kórházba. A cikkbe természetesen nem írták le, hogy kiről van szó, mert hát természetesen kell a kattintás. Nyilván, sz*pjátok ki a f*szt!” - hallható a videóban.

Lil G. reakciója itt nézhető meg:

https://www.tiktok.com/@lil_g_oldal/video/7159917614062505222?is_from_webapp=v1&item_id=7159917614062505222





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás