Újabb részletek derültek ki: ezért ért véget Sylvester Stallone házassága





Mindenkit megdöbbentett, hogy Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 25 év után elválnak. A válókeresetet beadó feleség egyik ismerőse most még több részletet árult el, és az is kiderült, a házaspár nem egy rottweiler miatt döntött így.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.05.
válóper

A válással kapcsolatban egy magát meg nem nevező forrás azt állította hogy a szakításhoz végül az vezetett, hogy Sylvester Stallone venni akart egy rottweilert a család védelmének érdekében, de Jennifer Flavin nem akarta a kutyát, ebből pedig olyan vita kerekedett, hogy a pár végül a válás mellett döntött.

Ez azt bizonyítja, hogy a látszat ellenére egyáltalán nem voltak boldogok és ez nem egy kutya miatt volt. Egyre több ellentét volt köztük, a sok apró sérelem összegyűlt és végül váláshoz vezetett. Az egyik ismerősük úgy fogalmazott a People magazinnak, hogy Stallone és Flavin között nemcsak a korkülönbség volt túl nagy, hanem a mentalitásuk, a temperamentumuk is nagyon más volt, amit Stallone is megerősített.

„Nem egy ilyen jelentéktelen vita miatt lett vége a kapcsolatunknak. Különböző irányba mentünk. Nagyon tisztelem Jennifert. Mindig is szeretni fogom őt, csodálatos nő. Ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam” – nyilatkozta a színész.

Flavin a közös házukat követeli

Flavin egyik barátnője szerint az ütötte ki a legjobban a biztosítékot nála, hogy Stallone rendszeresen nélküle hozott meg fontos döntéseket. Így volt ez a rottweiler esetében is, de természetesen nem konkrétan ez volt a válás oka, ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.

A hivatalos válóperes iratokban Flavin azzal vádolja a Rambo sztárját, hogy elherdálta a családi vagyont szerencsejátékokkal és más felesleges kiadásokkal, hitelekkel. Erre hivatkozva azt követeli, hogy neki ítéljék 35 millió dollárt érő Palm Beach-i házukat.

Stallone természetesen nem akar belemenni ebbe az egyezségbe, esze ágában sincs tálcán átnyújtani feleségének a házukat. Tagadja Flavin vádjait és ügyvédei már azon dolgoznak, hogy ezt be is bizonyítsák. azonban harcol Flavin követelésével, így úgy tűnik Hollywoodban Johnny Depp és Amber Heard után egy újabb véres válás veszi kezdetét .





Ezeket olvastad már?
Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás