„Kész vagyok teljesen, mi az Isten ez…” – Rubint Rella nem érti, mi történik vele





Rubint Rella furcsa dolgokat tapasztal maga körül otthonában. Sokan arra gyanakodnak, hogy terhes, de lehet, hogy valami más van a dologban?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.01.
furcsa történet

Május végén házasodott össze Rubint Rella és focista párja Novothny Soma. Így nem lenne meglepő, ha a csinos feleség gyermeket várna.

Rubint Rella és Novothny Soma május 28-án házasodott össze Fotó: Metropol/MG

Rubint Rella hétfőn este nagyon érdekes dologra lett figyelmes, ugyanis imádott kutyája, Sansa azóta valósággal menekül tőle – szúrta ki a sztorit a Bors.

Az influenszer a meglepő esetről követőinek is beszámolt, akik egyből találgatásokba bocsátkoztak és azt gyanítják, hogy Rella terhes lehet.

„Tegnap este óta Sansa menekül tőlem, úgy, hogy nem voltam otthon egész nap munka miatt. Hozzátenném, hogy sosem bántottam, nálam a szidás is simogatással zárul. Teljesen értetlenül állok. Olyan fura, mert mintha ő jönne hozzám, aztán valami miatt mégsem… Remeg, hirtelen oldalra néz és elkezd menekülni. Valaki tudja, mi lehet ez? A semmiből, egyik napról a másikra történt” – fogalmazott a 24 órán át megtekinthető történetében Rubint Rella, aki több videót is megosztott kutyája furcsa viselkedéséről. Hozzátette, az első dolog, amire gyanakodott, egy barnítókrém volt, de a kupakot szaglászva Sansát az nem zavarta.

Jókedvű, játékos, eszik és minden feladatot megcsinál a jutalomfalatért. Ha vakarászom és háttal áll nekem, elfekszik az ölemben… és csak Somának örül. Csak neki jön ki a szék alól” – mesélte Rella, akinek rajongói nagyon érdekes dolgokat írtak. Többek között, hogy terhesség állhat a házi kedvenc megváltozott viselkedése mögött.

Rella kizárta, hogy várandós lenne, másra gyanakszik

Terhes nem vagyok, ezt írtátok sokan. Inkább olyan érzésem van, mintha lenne valami vagy valaki a házban” – cáfolta a várandóságával kapcsolatos üzeneteket az influenszer.

Rella az interneten is rákeresett: Megváltozott a háziállatod veled való viselkedése?

„Ha szellem általi befolyásoltság alatt állsz, vagy energiájának köszönhetően megváltoztatta az aurádat, a kutyád, macskád számára is idegen lehetsz, aki morog, fúj rád, esetleg odakap. Még akkor is, ha »csak« akkumulátornak használ a szellem. Hogyha nem »jóféle«, akkor zavarhatja a házi kedvencedet a jelenléte, és emiatt veled is másképp fog viselkedni” – olvasható az egyik internetes oldalon.

„Már megrendeltem a füstölőt és terhességi tesztet is csináltattam. Kész vagyok teljesen, mi az Isten ez…” – tette hozzá kétségbeesetten Rubint Rella.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás