Folytatódik Lesi Dávid tragédiájának tárgyalása – megszólalt egy szemtanú

Újabb fordulópont következett be szerda délelőtt L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávid halálának tárgyalási ügyében. Egy szemtanú is megszólalt a bíróság előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.14.
tárgyalás

Három éve, hogy L.L. Junior kisfia egy forgalmas zuglói útszakaszon egy autó elé szaladt, és a helyszínen életét vesztette – írta meg akkor a Metropol.

L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia 2019 augusztusában hunyt el – Fotó: Metropol

Szeptember első napján kezdődött el P. Carmen büntetőpere

Ő az a nő, aki Hopp Csilla legjobb barátnője, akit a bíróság gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádol, Lesi Dávid halála miatt.

A Fővárosi Törvényszéken arra keresik a választ, ki a felelős Dávid tragédiája miatt, így a szerdai nap folyamán egy szemtanú is megszólalt – mutatott rá a Bors.

A középkorú férfi a baleset időpontjában a trolimegállóban várakozott családjával. Arra emlékszik, hogy messziről látta Hopp Csillát és társaságát, a velük lévő egyik gyermek már a járdán is szaladgált a felnőttek között.

A tanút szembesítették Hopp Csillával is, a férfinek rá kellett néznie a gyászoló édesanyára és be kellett azonosítania, hogy ő állt-e Dávidka mellett. A tanú erre a kérdésre nem tudott válaszolni, azt mondta, hogy nem ismeri fel pontosan, hogy ki állt a gyermek mellett.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás