RETRO RÁDIÓ

„Jó barátságban voltunk Krisztiánnal!” - Hevesi Tamás a Fradi vezérről

A neves énekes számos futballcsapatnál edzősködött már, egyszer pedig egy igazi nagy csapat vezetésére is felkérték – nem is akárki!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.09.28. 17:00
emlékezés

Talán tizenöt éve is van már annak, hogy a Ferencváros férfi focicsapata mélypontot élt meg. Abban az időszakban egyesek meglátták Tamásban azt az egyéniséget, aki kivezetheti a Fradit a gödörből.

„Felkeresett Berki Krisztián, aki akkor az FTC vezérigazgatójaként dolgozott, és mások is bátorították ebben. Jó barátságban voltunk Krisztiánnal, a Nagy Duett kapcsán szerepeltünk is együtt, sőt később a feleségemmel, Krisztával is láthatták több műsorban. A felkérés mindazonáltal abszolút szakmai volt, egy egész team támogatta„ – kezdte a szerdán megjelenő hot!-nak az előadóművész. „Krisztián éles szemű vezető volt, és bízott a szakmai munkámban, több edzésemet is végigkísérte korábban. Egyfajta tűzoltómunka várt volna rám, de nem azért utasítottam el a felkérést, mert megijedtem volna a gondoktól. Már korábban megfogadtam, hogy két posztot nem vállalok el soha életemben, bármilyen nagy megtiszteltetés is: az egyik a szövetségi kapitányi szék, a másik a szeretett klubom vezetőedzői posztja. Egyfelől a nagy elődök feltétlen tisztelete miatt, másfelől azért, mert óriási a nyomás, az elvárás, és a nagyok között is voltak, akiknek nem jött minden össze, és méltatlanul búcsúztak edzőként. Krisztián megértette a döntésemet, nem haragudott meg rám miatta” – emlékezett Tamás.

A szerdán megjelenő Hot! magazin cikkéből az is kiderül, milyen hogyan született meg a Fradi női szakosztálya.

Fotó: hot! magazin

 

Ezeket olvastad már?
Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás