Koncertélmény pancsolás közben: Sztárparádét hoz a BalatONkoncert következő strandbulija Fűzfőn 





Zamárdi helyett Balatonfűzfő ad otthont a nézők számára ingyenesen látogatható, és ezúttal a vízből is élvezhető BalatONkoncert sztárparádét felvonultató harmadik állomásának augusztus első hetében. A különleges, vízre épült színpad a népszerű Tobruk strand előtt fogadja többek között a Hősöket, a Carbonfools-t, a Kelemen Kabátban csapatát és Pápai Jociékat.  



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.03.
sztárparádé

A szervezők a Balaton rekordot közelítően alacsony vízállása miatt kénytelenek voltak Zamárdi helyett Fűzfőre helyezni a BalatONkoncert harmadik állomását. A nézők számára ingyenes minifesztivál különleges víziszínpadja ugyanis az eredetileg tervezett déli parti helyszínen túlságosan messze, jó 100 méternyire lett volna a parttól, mert csak ott lett volna elegendő víz, hogy fenntartsa. A Balaton északkeleti csücskében, a Tobruk strand előtt azonban sikerült kultikus helyszínt találni a folytatáshoz, ahol ráadásul ki is lehet használni az úszó színpad által kínált adottságokat, vagyis mind a vízből, mind a partról lehet majd élvezni a sztárfellépők műsorát.

Fotó: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu

Igazi fesztiválos csavart ad az augusztus 4-i, csütörtöki nyitónaphoz az, hogy aznap két színpadon is pörög majd a műsor: a balatonfűzfői önkormányzat rendezésében kerül sor ugyanis a BalatONkoncerttel egy időben és egy helyszínen, csak éppen a parton Gájer Bálint fellépésére, este 6 órától. Előtte a vízen az InFusion Trió kezd öt órakor, majd este fél nyolckor a The Carbonfools zárja az élőzenés műsort. Augusztus 5-én, pénteken Haagen Imre és a Dalköltők Társasága lép fel 5-től, 19 órától pedig a Hősök csapata csap várhatóan fergeteges bulit a strandoló közönségnek. Szombaton aztán 17 órától a Kelemen Kabátban nyomja el többek között azt, hogy „Nyári gyerekek a Balaton parton…”, a fél nyolckor kezdődő bulit pedig Pápai Joci és zenekara tartja.

Az élőzenés fellépések után éjfélig a BalatONkoncert rezidens lemezlovasa, Matthew Lenner prezentál hangulatos DJ Show-t. A minifesztivál harmadik állomásának műsorát vasárnap délután négytől a Buborék Együttes gyerekműsora zárja a parton.

Fotó: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu

„A fűzfői helyszín különleges adottságokkal rendelkezik, hiszen a hamar mélyülő víz miatt itt a színpad elég közel kerülhet a parthoz ahhoz, hogy onnan is élvezhető legyen a műsor, ugyanakkor a vízből akár több százan is nézhetik pancsolás közben a koncerteket. A Tobruk strand fedett színpadja pedig garanciát nyújt arra, hogy rossz idő esetén is meg tudjuk tartani a bulikat. Nagyon köszönjük az önkormányzatnak, hogy az utolsó pillanatban, ráadásul a Gombócfesztivál mellett, helyet biztosítottak számunkra” – mondta el Lénárt Attila, a fesztiválsorozat főszervezője.

Fotó: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu

A balatonfűzfői bulin azonban nem csak annak köszönhetően kerülhetnek szinte testközelbe a sztárokhoz a nézők, hogy a vízből is nézhetik a koncerteket. Folytatódik a rendezvénysorozatának főtámogatója, a Szerencsejáték Zrt. játéka is, a „Legyen szerencséje a sztárokhoz!”, amelynek keretében két-két szerencsés nyertes közös képet készíthet kedvenceivel és a kulisszák mögül, azaz a backstage-ből nézheti végig a koncertet.

További részletek és aktuális információk a BalatONkoncert Facebook-oldalán!





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás