Nem tud leállni! Meghan Markle ismét betámadta a királyi családot – Videó!





A hercegné szerint előítéletesek voltak vele szemben, amikor Harryvel randizni kezdett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.26.
Királyi balhé

Meghan Markle elindította podcastcsatornáját a Spotify-on, amely az Archetypes címet kapta, utalva ezzel első gyermekének a nevére, Archie-ra.

Meghan Markle első podcastadásában is a királyi családot támadta Fotó: Northfoto

Az első részben közeli ismerősével, a világklasszis teniszezőnővel, Serena Williamsszel beszélget, akivel komoly témákat feszegetnek, és bizony szóba került a királyi családdal való kapcsolata is.

Az ambíció téves felfogása című epizódban Meghan kifejti, hogy szerinte ha egy nő ambiciózus, rögtön törtetőnek és agresszívnak tartják – írja a The Guardian.

A hercegné elismerte, hogy erős kritikákat kapott, amikor randevúzni kezdett Harry herceggel. A portálon megjelent cikkben úgy fogalmaztak, Meghan legújabb megnyilvánulása arra enged következtetni, hogy ez egy újabb támadás a királyi család felé. Úgy néz ki, hogy nem ez a podcast fogja elsimítani a konfliktust a sussexi pár és az uralkodóház többi tagja között.

Nem emlékszem, hogy személyesen éreztem volna az ambiciózus szó mögötti negatívumot, amíg randizni nem kezdtem a mostani férjemmel, és úgy tűnik, az ambíció egy szörnyű, szörnyű dolog. A nők számára” – fogalmazott Markle.

Megjegyzi, hogy szeretné feltárni az őrült, a díva és a ribanc jelzők mögötti tartalmat, amely címkékkel gyakran illetik az ambiciózus nőket: „Természetesen magam is tudok egy-két dolgot ezekről a címkékről” – jegyezte meg a hercegné.

A sussexi hercegné továbbá megígérte, hogy filter nélkül, saját valóját feltárva készíti majd az adásokat, hogy az emberek valóban őt lássák, ne csak a média lencséjén keresztül bemutatva.

Íme egy kis részlet az első podcastadásból:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás