Kökény Attila elárulta, hogy mi lesz a titkos fegyvere a táncversenyen





Az énekes is tagja lesz az idei Dancing With the Stars versenyzőinek, azoknak a sztároknak, akik összemérik tánctudásukat a színpadon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.20.
a siker receptje

A Metropol az elsők között számolt be róla, hogy bejelentették a 2022-es Dancing With the Stars versenyzőit. A műsor során hazai sztárok és celebek fogják profi táncpartnereik segítségével összemérni tudásukat. Kökény Attila a versenyfelkészülése közben adott interjút a Borsnak.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kökény Attila (@attilakokenyofficial) által megosztott bejegyzés

„Még nagyon fárasztóak az edzésnapok, most még nagyon kemények, izomlázam is van bőven. Minden porcikáját megmozgatja az embernek a tánc. Hetente többször van próbánk, ilyenkor 2,5-3 óra kemény munka van, de szerencsére nincs hiány sikerélményekben sem, ami nagyon motiváló. Hétvégén pedig természetesen a fellépések sem maradnak el” - mondta el Kökény Attila a lapnak.

Kiderült, hogy az énekesnek van egy saját titka, amivel szerinte felül tudja majd múlni versenytársait.

„Szerintem a tánc nem csak a koreográfiából áll, a szenvedélynek is helye van különben nem lesz az igazi. A táncot nem lábból kell igazán táncolni, hanem a szíveddel, benne kell lennie az érzelmeknek is, különben nem ér semmit mondta komoly hangnemben.

Attila azt is elmondta, hogy a szívéhez két táncstílus áll közel: a tangó és az angolkeringő. De egyetértett abban, hogy a dinamikusabb latin táncok is illenek a személyiségéhez.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás