RETRO RÁDIÓ

Levi Story: Berobbant a farmerkirály - Így érzékenyült el Kerényi Miklós Gábor-Fotók!





Több, mint ezer musicalrajongó élvezhette a Kossuth-díjas Jávor Ferenc, Fegya klezmer muzsikáját Szulák Andrea, Szabó P. Szilveszter és Kerényi Miklós Máté előadásában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.17.
bemutató

Álló vastapssal és hatalmas ovációval indult hódító útjára a világsiker musicalje, vagyis a Lévi Story - A farmerkirály. A Levi Strauss élete és az amerikai kivándorlási hullám ihlette történet ősbemutatóját pénteken és szombaton tartották Siófokon, ahol több, mint ezren láthatták Jávori Fegya, Kállai István & Gábor és Müller Péter Sziámi darabját Kerényi Miklós Gábor, KERO rendezésben.

Király Béla kiváló koreográfiai és Jávori Fegya dalai még a kicsit borús idő ellenére is izgalomban tartották a nézőket, akiket a kiváló dalok mellett a drámai történet is a székekhez ragasztott. A katarzis nem véletlen, hiszen olyan nagyágyúk alakítják a főszerepeket, mint Szulák Andrea, Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, Haraszti Elvira, Kardffy Aisha, Horváth Dániel és Keresztes Gábor.

 

Nagyszabású előadás, újszerű megjelenés Fotó: Dombóvári Tamás

 

Az előadás után a rendező, Kerényi Miklós Gábor nevéhez fűződik az esemény legmeghatóbb pillanata, amikor köszönetet mondott Kállai Gábornak és Kállai Istvánnak, akik már nem élhették meg az előadás létrejöttét.

Kerényi Miklós Gábor KERO valamennyi közreműködőnek köszönetet mondott és megidézte a szerzőpáros emlékét Fotó: Dombóvári Tamás

A hatalmas siófoki siker után nincs megállás, augusztus 26. és 27-én a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban lesz látható az előadás, a 2022/2023-as évadban pedig a Veszprémi Petőfi Színház repertoárján lesz a darab. A rendező tervei szerint a következő évben az ország több pontján látható lesz az előadás és az sem kizárt, hogy külföldi turnéra induljanak a Szulák Andrea, Szabó P. Szilveszter és Kerényi Miklós Máté főszereplésével készült előadással.

Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházba itt vásárolhatnak jegyet.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás