Szomorú hír érkezett: Onyutha Judit kapcsolata válságba került





Az egykori műsorvezetőnő és párja között információk szerint gyakori a vita, most újabb aggasztó jelek utalnak arra, hogy komolyabb mélypontra került a kapcsolatuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.02.
Aggasztó hírek

Alig pár órán keresztül volt látható csütörtökön Onyutha Judit hivatalos Facebook-oldalán egy elkeseredett üzenet: „vége, valami megszakad”. A posztra azonnal jöttek is az érdeklődő kommentek, az egyikre pedig így válaszolt Judit: Zoli elhagyott” – szúrta ki a Bors.

A poszt pár óra alatt eltűnt, ennek ellenére sokan voltak, akik találgatni kezdtek, mi történhetett, ami annyira elkeserítette a műsorvezetőt, hogy a nyilvánosság előtt öntötte ki a szívét.

Onyutha Judit és párja, a szakácsként dolgozó Zoltán tíz évvel ezelőtt találtak egymásra. Judit nem sokkal a megismerkedésük előtt vált el a gyermekei apjától, sokan féltették is, hogy egy ilyen erős lelki trauma után képes lesz-e újra felhőtlenül szeretni. A kétkedőknek nem lett igazuk, a páros kitartott egymás mellett, igaz, a családi barátok szerint igencsak vehemens kapcsolatban élnek. Nem ritkák az ajtócsapkodások, a hangos veszekedések, de a felek rendre tudják, illetve eddig tudták kezelni a helyzetet, a veszekedések után rendre kibékültek egymással.

Bár az egykori műsorvezető már régen visszavonult a nyilvánosságtól és egy vidéki iskolában tanít, több eset is volt, amikor közös szereplést vállaltak.

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy a viszonylag friss válás után egymásra találtunk. Sokan mondják olyankor, hogy félnek fejest ugrani egy új kapcsolatba, vagy éppen soha többé nem is akarnak házasságot, de én épp a másik véglet vagyok. (…) A párommal egy reális, közös talajon állunk, szeretjük egymást. Nagyon összecsiszolódtunk az elmúlt évek alatt, Zoli lett a másik felem – nyilatkozta korábban egy magazinnak Onyutha Judit.

A Bors információi szerint a mostani mosolyszünetet is egy hangos veszekedés előzte meg, ezután írta ki Judit a Facebook-oldalára, hogy Zoltán lehagyta őt… A családi barátok úgy vélik, hogy az elmúlt közös évek elég erős talajt biztosítanak ahhoz, hogy megint kibéküljenek egymással, bár mindkét félnek komolyan dolgoznia kellene azon, hogy működjön a kapcsolatuk, különben előbb-utóbb eljön az utolsó összeveszés is.

A Bors kereste az ügyben Onyutha Juditot, aki interjún kívül azt mondta, hogy nem a nyilvánosságnak szánta azt a posztot, és már le is törölte, ezért nincs miről nyilatkoznia.





Ezeket olvastad már?
Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás