Meződi József: Ha rossz passzban van a közönség, rögtön észreveszem

Napjainkban is igen nagy népszerűségnek örvend határon innen és túl az 52 éves Apostol együttes. A frontember, Meződi József megosztotta velünk a siker receptjét.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.06.17.
örök fiatalság

Az Apostol együttes már több mint 50 éve ír örökzöld slágereket rajongóiknak, mint például a „Nem tudok élni nélküled”, vagy a „ Nehéz a boldogságtól búcsút venni”. A zenekar frontembere, Meződi József elárulta lapunknak, mi a titka, hogy ilyen régóta szereti őket a közönség.

Meződi József Fotó: Metropol/Máté Krisztián

„Szeresd azt, amit csinálsz”

A titka az egésznek, hogy szeresd azt, amit csinálsz. Olyan nótákat játsszunk és éneklünk, ami nem önmegvalósításról, hanem a közönség szórakoztatásáról, kiszolgálásáról szól, ezért szeretik. Valamint kell hozzá egy egyéniség is, az volnék én és így működik is – árulta el Meződi, aki hozzátette az is fontos, hogy a zenekar tagjai tudjanak kompromisszumokat kötni a másik segítésére.

Fotó: Ádám János/ÁJ Észak-Magyarország

Minden korosztály énekli a dalaikat

Van, amikor azonnal nyitott a közönség, és van, amikor nem. Ha rossz passzban van a közönség, én rögtön észreveszem a színpadon és ilyenkor az a feladatom, hogy feloldjam ezt a görcsöt. Ez általában a harmadik nóta környékén szokott sikerülni – magyarázta az énekes, aki hozzátette, sok év munkája van benne, hogy egy koncerten minden korosztály énekelje a dalaikat.

„Ugyanúgy szeretik a nótákat”

Az Apostol együttes nemcsak hazánkban, de külföldön is szívesen ad koncertet. Következő határon túli fellépésüket Szlovákiában tervezik.

Nincs különbség abban, ahogy a határon túl vagy itthon fogad minket a közönség. Ugyanúgy szeretik a nótákat, és ugyanúgy vendégül látnak minket, mint Magyarországon – monda a frontember, aki azt is elárulta, hogy nincsenek sztárallűrjeik, nem szoktak lenni különleges kéréseik.

Ha a meghívók megvendégelnek minket, örömmel fogadjuk, de nem várjuk el!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás