Árpa Attila: a legnagyobb őrültségre is képes vagyok, hogy nővel ismerkedjek





A kamasz Árpa Attila szó szerint mindent megtett annak érdekében, hogy az övé legyen a kiszemelt nő, ám valamiért rendre kudarcba fulladtak a próbálkozásai. Szerinte a felnőttkori szerelmi csalódásai innen eredeztethetők.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.06.13.
a nagy ő

A sármos színész-rendező-producerről biztosan mindenki azt gondolta, hogy már fiatal kora óta könnyen ment neki az ismerkedés. A jó megjelenés és a nagy duma azonban – mint most kiderült – sokáig kevés volt ahhoz, hogy a kíváncsi kamasz megkapja azt a nőt, amelyiket kinézte magának – írja a Bors.

„A legnagyobb őrültségre is képes vagyok”

Árpa Attila a hétvégén egy sokat sejtető üzenettel jelentkezett a Facebook-oldalán. Azt írta: „A legnagyobb őrültségre is képes vagyok, hogy nővel ismerkedjek.” A bejegyzés egyfelől utalhat arra, hogy a híresség ősszel főszerepet kap A Nagy Ő című TV2-es realityben, ahol szingli hölgyek versengenek a kegyeiért, de jelentheti azt is, hogy visszasírja azt az időszakot, amikor először elindult női szíveket összetörni. A választ személyesen Árpa Attilától szerettük volna tudni, akitől azt is megkérdeztük, hogy pontosan milyen őrültségeket követett el a sikeres csajozás érdekében?

Fotó: Bors

„Szóba sem álltak velem”

– Volt itt sok minden… – gondolkodott hangosan a kérdés hallatán a színész, majd így válaszolt:

Akkor mondok olyat, amelyik még elbírja a nyomdafestéket – kuncogott a telefonba, és sztorizni kezdett:

Tizenhat éves voltam, amikor Kaliforniában letettem a jogsit, így ott már vezethettem, Németországban viszont, ahol éltünk, ott elvileg nem… Ez persze nem állított meg. Akkoriban a nálam idősebb csajokért voltam oda, a 18-20 évesekért, akik értelemsze­rűen szóba sem álltak velem. Ezért az egyik alkalommal például elloptam apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz, de nem jött össze a randi – mesélte, majd így folytatta:

– De Amerikából is van ilyen történetem: ott a háromhavi pénzemen, amit a megélhetésre kaptam, mint cserediák, vettem egy használt Cadillac Eldorádót, és azzal indultam egy lány után. Gyönyörű út volt, a tengerparton autókáztam, aztán mikor odaértem a nőhöz, kiderült, hogy neki már van barátja. A csalódásomat csak tetézte, hogy a Cadillac lerobbant alattam, ott kellett hagyni az út szélén. Mint egy vert sereg, vonattal mehettem haza.

„Sosem tudták meg, hogy miket tettem értük”

Árpa Attila azt mondja, ezek a csalódások tették azzá, akivé mára vált.

Érdekes, hogy azok a nők, akikért bármilyen őrültségre képes voltam, sosem tudták meg, hogy miket tettem értük, hiszen nem jutottam el hozzájuk. Azokba voltam ugyanis szerelmes, akikkel nem voltam egy súlycsoportban. Ezekért a kamaszkori sebeimért a felnőttkori szerelmeim fizetnek most meg.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás