RETRO RÁDIÓ

Ábel Anita lánya is elfogadta Robertót





Már két hete jegyben jár olasz szerelmével Ábel Anita. A színész-műsorvezető stílszerűen igen helyett csak annyit mondott a nagy kérdésre: „si”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.07.
Romantikus lánykérés

Ábel Anita köztudottan féltve őrzi a nyilvánosságtól a magánéletét, élete egyik legboldogabb eseményét azonban csak rövid ideig tudta titokban tartani: Facebook-oldalán jelentette be, hogy megkérték a kezét. A Szomszédok egykori Julcsija egy noszvaji kirándulás beszámolójába rejtette a nagy hírt.

A szerelmesek minden percet kiélveznek együtt Fotó:Facebook

„Csodálatos táj, elképesztő energia. Imádtuk minden percét… ja és két hete jegyben járunk” – jegyezte meg írásában Anita, majd így folytatta: „A család és a barátok előtt hangzott el a hatalmas: Siiii. Nem raktunk ki képet, tudjátok milyenek vagyunk. De most minden olyan kerek és jó… Aztán meg annyi minden történt, de majd szép lassan beszámolunk mindenről” – írta boldogan a műsor­vezető.

Munkakapcsolatnak indult

Anita szívét egy nála hét évvel fiatalabb, olasz, gasztronómiával foglalkozó üzletember, Roberto Favaro rabolta el nem sokkal azután, hogy a színésznő elvált férjétől, akitől Luca lánya is született. A párról akkor azt mondták a közeli ismerősök, hogy szinte a föld fölött jártak. Olyanok voltak, mint a tizenévesek, akiknek ez életük első diákszerelme.

Mindez már három éve történt, Anita és Roberto között viszont azóta sem csillapodott a tűz. Sőt nem is olyan régen közösen döntöttek úgy, hogy elhagyják a fővárost, és vidéken alakítanak ki közös családi fészket.

Csajozógép volt

Nem biztos, hogy hasonlóan mesébe illő módon alakult volna a történet, ha a 47 éves híresség korábban ismeri meg Robertót. Az olasz sármőr ugyanis nagy csajozógép hírében állt.

Szülei csupán 17 évesek voltak, amikor megszületett Roberto, azonban a kapcsolatuk tönkrement, az apa pedig Magyarországra költözött. Őt látogatta meg – ahogy a barátai nevezik – Robi, akinek annyira megtetszett az ország, hogy végül itt telepedett le. Az olasz srácoknak a Balaton maga volt a mennyország 1996-ban.

„Természetesen a magyar lányok szépsége vonzott minket, de én már akkor is legalább annyira csodáltam a magyar táj szépségét” – nyilatkozta korábban a foodyny.hu-nak a prémium olasz termékek beszállításával foglalkozó üzletember.

Lucával is jól kijönnek

Válása után Ábel Anita arra kérte most 13 éves lányát, Lucát, hogy ismerje meg Robertót, vegye észre benne a pozitívumokat, az értékeket – és tegyen így édesapja leendő párjával is. Úgy tudjuk, az ismerkedés jól sikerült: a kamasz lány sok időt tölt együtt Robertóval, szinte pótapaként tekint rá és az eljegyzésnek is nagyon örült.

A Bors úgy tudja, Anitáék az esküvő időpontját még nem tűzték ki, azonban azt szeretnék, hogy a menyegzőre majd Olaszországban kerüljön sor.

Közös nyelv

Anita és Roberto otthon többnyire magyarul beszélnek egymással, de akár olaszul is történhetne a kommunikáció. A színésznő már gyermekkorában is tanulta az olasz nyelvet, az új szerelem pedig arra sarkallta, hogy újra nyelviskolába járjon. Úgy tudjuk, Anita már leendő anyósával is az asszony anyanyelvén szokott csevegni.

Abel Anita Hajdú Péterrel New Yorkban

 

Hajdú is feleségül vette volna

Hajdú Péter az elmúlt években a hűséges családapák mindennapjait éli, de sokáig Don Juanként hódította meg sorra Magyarország híres hölgyeit. Köztük volt Ábel Anita is, akivel még a 2000-es évek elején jártak. Végül a színésznő szakított a tévéssel nagyjából két év után. Hajdú akkoriban azt mesélte exéről, hogy ő volt az a nő, aki gyökeresen megváltoztatta. Feleségül is vette volna, és a kapcsolatot állítólag annyira komolyan gondolták, hogy közös telket is vásároltak a Balatonnál – a közös otthon azonban már nem épült fel.

Anita férjével is sokáig boldog volt

Anita akart válni

2018-ban, 16 év házasság után döntött úgy Ábel Anita, hogy elválik üzletember férjétől, akivel közös gyermekük, Luca ma már 13 éves. A színész-műsorvezetőnő akkor elmondta, hogy megmaradt a jó viszony az exével, és a lányuk láthatásával kapcsolatban sem szabtak szigorú szabályokat.

„A házasságomban én hoztam meg ezt a döntést, de a másik félben is érlelődött már. Sok emberrel beszéltem előtte arról, hogy a saját boldogságomat feláldozzam-e a gyerekért, és jó-e az, hogy haragban, boldogtalanságban élek” – mondta akkor a Szomszédok egykori Julcsija.





Ezeket olvastad már?
Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás