Megszólalt Solti Ádám egykori szeretője: nem érti a színész reakcióját





A nagy port kavaró vallomás után most Solti Ádám gyermekének anyja is elmondta véleményét a színész megnyilvánulásairól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.10.
házasságon kívüli gyerek

Solti Ádám őszinte vallomása a napokban felrobbantotta az internetet, miután a férfi a beismert, megcsalta feleségét. Ráadásul az egykori szeretőjétől még egy gyermeke is született, akit Solti sokáig igyekezett titokban tartani a párja előtt. A Blikk felkereste a színész házasságon kívül született gyermekét, illetve a már közel kétéves kisfiúnak az édesanyját is. A nő a neve elhallgatását kérve, de hosszú interjút adott a lapnak.

„Köszönöm és megértem a média érdeklődését, de a kisfiam létezése óta egyszer sem fordultam a sajtóhoz, sosem volt vágyam szerepelni, és ezután sem tervezem” – kezdte a nő, aki egyelőre picit értetlenül áll az egész szituáció előtt.

„Érthetetlen számomra, hogy Ádám miért érezte szükségét annak, hogy ezzel a személyes ügyével a sajtóhoz forduljon. Az általa elmesélt történetet más szemszögből ismerem, azt én nem kívánom a nyilvánossággal megosztani. Valóban született egy közös gyermekünk, akit egyedül vállaltam. Édesanyámtól és a teljes családomtól a kezdetektől fogva sok segítséget kapva, szeretetben és biztonságban nevelem őt. A kisfiam egy barátságos, kedves, nyitott, boldog teremtmény, és mindent megteszek, hogy ez így is maradjon.”

Ez az egyetlen nyilatkozata a témában

Solti gyermekének anyja még arra a tényre is reagált, hogy a színész és ügyvédje sem érti, miért fordult a nő bírósághoz. Korábban a lapnak Solti azt nyilatkozta ugyanis, hogy Bernivel már nem volt más választásuk, mivel a mivel a hölgy bírósághoz fordult.

„Meglátásom szerint neki nem a gyermeke fontos, hanem hogy tönkretegye a házasságomat” - mondta akkor Solti, amire most válasz is érkezett a hölgytől.

„Ádám megkeresésével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásának tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy „félig senkié”! Nem kértem gyerektartást, és azt sem, hogy a nevére vegye. Nem kommentálom számomra megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait. Nem értem a celebek, influenszerek világát, amitől távol is akarok maradni. Arra kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket, ezzel a témával kapcsolatban ez volt az egyetlen nyilatkozatom ” – fogalmazott a nő.

A pár nem nyilatkozott a kérdésben

A Blikk ezek után megkereste a házaspárt, de nem kívántak nyilatkozni. A ügyvédjükhöz, dr. Baruch Gábor válaszolt helyettük.

„Ügyfelem kifejezett kérése volt, hogy a jogi képviselők tartsák az kapcsolatot. Ehhez képest jelentősebb mennyiségben volt, hogy a másik fél direkt módon kereste meg ügyfelemet, mint amennyi indokolt lett volna. Jogilag nem tudom értelmezni azt a kifejezést, amelyet a másik fél használ, hogy bírósági eljárás nélkül a gyermek „félig senkié”... Ügyfelem nem zárkózott el attól, hogy elismerje a gyermeket, csak nem olyan módon és diktátumok mentén, ahogy azt az édesanyja követelte. Hosszú hónapok óta egyeztetünk ezekről a kérdésekről, ügyfelem konstruktívan állt hozzá, többek közt a gyermek támogatása is szóba került. Az eddigi levelezés a gyermek édesanyjával, valamint az, hogy a bírósághoz fordult számomra is arra enged következtetni, hogy a nő olyan okiratokat szeretne a birtokába tudni, amelyekkel ő utána adott esetben a médiához fordulhatna” - adta válaszul a férfi.





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás