„Teljesen Ádámra hasonlít” – megszólalt Solti Ádám édesapja, ezt mondta unokájáról





Napok óta hangos a média attól, hogy Solti Ádám nemcsak, hogy szeretőt tartott felesége mellett, de ettől a szeretőtől még egy gyermeke is született. A Bors utolérte Ádám édesapját, aki aggódik fia és unokája jövőjéért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.12.
dráma

Solti Ádám, a Barátok közt és a 2010-es X-Faktor egykori sztárja a tehetségkutatóban lévő szereplése alatt ismerkedett meg egy rajongójával, akivel eleinte alkalmi kapcsolata, majd többéjszakás kalandja lett. Ádám aztán összejött jelenlegi feleségével, Bernadett-tel, akivel 2019-ben hivatalosan is összekötötte az életét. Igen ám, de fogadalma ellenére megtartotta szeretőjét, aki 2020-ban terhes lett. Bár Ádám könyörgött a hölgynek, hogy vetesse el a gyereket, az édesanya nem így tett. A színész az édesapjához fordult segítségért, ám elmondása szerint ő a testvéreivel együtt a várandós nő mellé állt, míg a család többi tagja Solti Ádám pártját fogta a kínos helyzetben. 2021 májusában a feleség megtudta, hogy férjének gyereke született a szeretőjétől, de pár hét különélés után megbocsátott a sztárnak – írja a Bors.

Drámai vallomás

Solti Ádám hétfőn aztán megdöbbentő őszinteséggel vallotta be a világnak, hogy van egy kétéves kisfia, de nem a feleségétől. Állítása szerint a gyermek édesanyja nem hagyott nekik más utat, így médianyilvánossághoz kellett folyamodniuk, hogy mindenki tisztába legyen, mi is az igazság. Bocsánatot kért feleségétől, a rajongóitól és mindenkitől, aki követi a munkásságát. Felesége megbocsátott neki, és reméli, hogy életük visszatér a megszokott kerékvágásba. A Bors utolérte a színész édesapját, aki számára a családja a legfontosabb és reménykedik, hogy sem fia karrierje, sem unokája nem szenvedi meg ezt az időszakot.

„A családba természetesen mindenki beletartozik”

Mindannyian elfogadjuk a tényt, vagyis a kis jövevény világra jöttét – kezdte a lapnak Solti Ferenc. – A családba természetesen mindenki beletartozik; Ádám, a felesége, a közeli és távoli rokonok egy­aránt. Kétségkívül annyiban van különbség közöttünk, hogy ki-ki habitusa, vérmérséklete szerint tudja elfogadni az eseményt. A témában – bár bizonyára vannak, akik másképp gondolják – a saját nézőpontom szerint azt tudom mondani, hogy Solti Ádám komoly, felnőtt, házas ember, a saját cselekedeteinek mozgatórugóit ő saját maga tudja meg­ítélni – nyilatkozta lapunknak az aggódó édesapa, aki szerint a fia megérdemli, hogy elszálljanak a feje felől a viharfelhők, és ebben teljes mértékben segíteni akarja gyermekét.

„Annyit tehetek, hogy támogatom őt”

– Én annyi tehetek, hogy – mint apa – mindenben támogatom őt. Ez vonatkozik elsősorban a művészi tevékenységére. Fantasztikusan nagy színésznek tartom, nem véletlen a Madách Színház annyi főszerepének eljátszása. A konkrét helyzetre visszatérve, a magam részéről el tudom fogadni a jelenlegi helyzetet, megértem a menyemet, de ugyanúgy Ádám barátnőjét is. A legfontosabb az ügyben ártatlan kisfiú sorsa. Szeretném, ha mindannyian minél hamarabb túl lennénk ezen az afféron – tette hozzá Solti Ferenc, aki bizakodik abban, hogy hamar elcsendesül ez a botrány.

Nagyon szeretem az unokámat, gyakran látogatom, gyönyörű kisfiú, teljesen Ádámra hasonlít. Ezt kívánom mindannyiunknak, az egész családunknak, mert ha bizonyos dolgokat másképpen gondolunk is, ebben a nehéz helyzetben az összetartozásunk a legfontosabb – mondta a Borsnak a családjáért aggódó nagypapa, aki bármit megtenne, hogy Ádám helyzete könnyebb legyen.





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás