Elképesztő: Pápai Joci nevében károsítottak meg egy idős nénit

Balázséknál most egy népszerű átverésfajta volt a téma. Pápai Jocit rengetegszer keverik bele az unokázós csalók ilyen csalásokba, mint kiderült.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.05.28. 11:00
durva átverés

Ismét fenyeget az unokázós csalás, ám most már sokkal gátlástalanabb módszereket is bevetnek a gazemberek, hogy kifosszák a védtelen és idős embereket. Nemrégiben egy magyar elkövető kezén kattant a bilincs, aki Angliában, nottinghami rejtekhelyén próbált elrejtőzni a zsaruk elől.

Pápai Joci Balázsék műsorában figyelmeztetett az interneten ránk leselkedő veszélyekre Fotó: Metropol

Rendőrségi ügy lett abból a bűncselekményből is, ahol Pápai Joci nevében milliós összegeket csaltak ki egy idős nőtől – írja a Bors. A nénit Instagramon szédítette egy ál-Pápai Joci, aki többszöri alkalommal pénzt kért tőle. Az idős asszony lánya Balázséknak elmesélte, hogy egy családjáért élő, tisztességes anyuka került a csalók hálójába.

54 éve házasok anyukámék. Sosem volt ez konfliktusmentes. (...) Apukámnak vannak idegrendszeri problémái és másfél-két évvel ezelőtt volt egy hatalmas romlás. Ekkor derült ki, hogy neki féltékenységi paranoiája van. Ő nem tudott leszállni arról a témáról, hogy a Pápai Joci a harmadik fél. Ezen akkor jót nevettünk, próbáltuk orvosilag kezelni, de fél évvel ezelőtt kiderült, hogy ennek a valóságalapja, hogy ez a hülyítés már másfél-két éve tart” – mesélte a műsorvezetőknek az áldozat lánya, aki azzal zárta a történetet, hogy szerencsére nem károsultak végzetes módon a csalás miatt.

A műsorban vendégeskedett Pápai Joci is, szóba került a nevével való rengeteg visszaélés az interneten. Az énekes felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon kell vigyázni az ilyen fajta megtévesztésekkel.

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik