„Belül valójában nagyon őrlődött” – Demcsák Zsuzsa ezt gondolja Berki Krisztiánról





Demcsák Zsuzsa több műsorban is együtt dolgozott Berki Krisztiánnal és bár nem lettek nagyon szoros barátok, kedvelte nagyon a tragikus hirtelenséggel elhunyt focista-celebet,



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.13.
drámai vallomás

A LifeTV reggeli műsorába hívták vendégül Demcsák Zsuzsát, aki nem tagadja, valóban szókimondó volt és sok mindenkit megbántott Berki Krisztián, de vele mindig tisztelettel beszélt, ezt a fajta nyerseségét ő maga nem tapasztalta. Mint sokan mások, ő is sokat gondolkodott azóta, hogy vajon mi lehet a lelki, sorsszerű háttere a tragédiának:

„Én azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e az – nyilván nem tudjuk pontosan, mi okozta a halálát –, hogy egy ember, aki állandóan ezt a rinocéroszbőrt felvéve azt mutatta, őt semmi bántás nem érheti, belül valójában nagyon őrlődött. Én ezt az arcát nem láttam, ő magát egy médiatermékként kezelte. De hogy valójában milyen belső vívódásai lehettek, az nagyon nagy kérdés számomra” – mondta. Demcsák Zsuzsa úgy érezte, Berki Krisztián tisztelte őt Fotó: Bors/VI

„Sütött róla a szeretetlenség”

Szóba került az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor is, ami csak megerősítette Demcsák Zsuzsát abban, hogy a látszólag kemény és nyers stílusa mögött egy nagyon mély szeretethiány volt. „Micsoda belső feszültség az, ha tényleg ez volt! Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben. A Hajdú Petinek a műsorában sütött róla a szeretetlenség. Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen. Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk, és azzal az értékkel megyünk tovább az életben” – tette hozzá.

„Amikor a kislánya vele volt, megszűnt minden körülötte”

A műsorvezető korábban arról is beszámolt, hogy milyen volt . „Láttam azt az egy szegmensét az életének, amikor Mazsi is ott volt a stúdióban. Nagyon sok felvételre elkísérte Krisztiánt, mindig hozott neki ebédet. Egymás telefonját kezelték, és volt, amikor Nati is bent volt. Akkor Krisztián egy egészen más arcát mutatta: amikor a kislánya vele volt, megszűnt minden körülötte, csak rá tudott fókuszálni. Akkor tudtam belepillantani abba, – mesélte.

 





Ezeket olvastad már?
"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás