RETRO RÁDIÓ

Antal Timi betekintést engedett a családjuk életébe: „Emma már mondókákat mond és énekel”





Az énekesnő és férje életének középpontjában kislányuk, Emma áll, de emellett szakmailag is nagy meglepetéssel készülnek a rajongóknak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.02.
celeb titkok

Két és fél éve aranyozza be Antal Timi és Demko Gergő mindennapjait kislányuk, Emma. Bár Timi énekesnői karrierje sem szorult háttérbe a kicsi érkezésével, de vitathatatlan, hogy jó ideje minden Emma körül forog.

Antal Timi betekintést engedett a családjuk életébe Fotó: YouTube

Állandóság az életben

„Nagyon szeretek anya lenni, annak minden örömével és nehézségével. Kis túlzással egész nap Emmával foglalkozom, de igyekszem dolgozni is mellette, praktikus módon akkor, amikor ő alszik napközben és este. Napi rutin szerint élünk, amitől persze néha – mint mindenki – mi is kissé eltérünk, de összességében van egy állandóság az életünkben, ami szerintem nagyon fontos a szülőknek és a gyereknek is” – mondta el a Metropolnak Timi.

Zene és tánc

Timi és Gergő is zenészek, így a muzikalitást Emma is örökölte. Még csak szeptemberben megy óvodába, de már most rengeteg mondókát, verset és éneket tud.

„Emma nagyon nyitott, érdeklődő gyerek, aki már egészen kicsi korától kezdve nagyon szereti a könyveket, mondókákat és dalokat. A hagyományőrzés különösen fontos számunkra, ezért születése óta rengeteg népdalt énekelek neki. Hamarosan pedig egy gyermek-néptánctáborba megy, ahova Gergővel mi is elkísérjük. Én is egészen kiskoromtól kezdve néptáncoltam, és mivel nekem rengeteget adott az ottani közösség, a tánc és a zene, hamar eldöntöttem, hogy szeretném, ha Emma is átélné ezt az élményt.”

Mivel Timi és Gergő is otthon dolgoznak – házukban saját zenestúdiójuk van –, így a kislányuk körüli teendőket is megosztják egymással.

„Gergőre mindig számíthatok, és igyekszünk minél több minőségi időt tölteni Emmával. Sokat sétálunk, biciklizünk a szabadban, járunk baba-mama klubba, játszótérre is. Emmának már vannak korabeli kis barátai, így az óvoda nem lesz „hideg zuhany” számára, hiszen sokat van gyerekek között. Megfigyelő típus, aki először szereti felmérni a terepet, szemlélődni, és amikor biztonságban érzi magát egy közösségben, könnyen feloldódik” – árulta el az énekesnő.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Antal Timi (@antaltimi) által megosztott bejegyzés

Tízéves jubileum

A házaspár mostanában keveset alszik, mert a „babamentes” időt a stúdiójukban töltik, készül ugyanis Timi új lemeze.

„Tízéves jubileumot ünneplünk idén. Ezt a számot leírni is nagyon furcsa, hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő. Tíz éve igyekszem helytállni a szakmában, és bár a médiában és a televízió képernyőjéről mondhatni kicsit »eltűntem«, zeneileg mégis úgy érzem, hogy most érkeztem meg igazán. Sokat tanultam az elmúlt tíz évben, rengeteget tapasztaltam és igyekeztem mindenből tanulni és továbbvinni azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek hasznosak voltak számomra. A jubileum kapcsán pedig készül a negyedik lemezünk, amit nagy alázattal és szeretettel készítünk. Ebben az évben már hallható is lesz és a lemezről több dalt is kihozunk majd klippel együtt. Az idei év nagy meglepetéseket tartogat számunkra, ebből az egyik, számunkra óriási dolog, hogy július 2-án koncertezhetünk a Budapest Park színpadán. Nem tudunk elég hálásak lenni a TNT zenekarnak és a Budapest Parknak a lehetőségért. A zenekarunkkal ezerrel készülünk és alig várjuk, hogy végre együtt tomboljunk a koncerteken a közönséggel” – árulta el az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás