Mérföldkőhöz érkezett Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata





Stana Alexandra és Meggyes Dávid idén év elején döntöttek úgy, hogy utat engednek az érzéseiknek és megpróbálják együtt.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.04.07.
meggyes dávid stana alexandra

Gyorsan halad Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata. A férfi három hónapja költözött el volt feleségétől, Horváth Grétától, akivel azóta el is váltak egymástól, de máris összeköltözött új szerelmével. Igaz, Alexandra még megtartotta a zuglói otthonát, de a hot! magazinnak elmondta, hogy hétből hét napot már Dávidnál tölt.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Alexandra Stana (@alexandrastana.official) által megosztott bejegyzés

„Mondhatom, hogy hétből hét napot Dávidnál vagyok, már oda megyek haza! […] Szeretem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok Dávid mellett. Érzem, hogy erős, kívül-belül alfahím” – lelkendezett a táncosnő.

Dávid ugyanakkor arról beszélt a lapnak, hogy bár sosem féltékenykedett, amióta Alexandrával van együtt, ez többször is előfordult.

„Nem vagyok féltékeny típus, de ki tudja belőlem hozni, és nem élvezem. Átbeszéltük, miből áll a munkája, és megértettem. Nagyon tisztelem a tehetséges táncpartnereit, példaértékű ahogy és amilyen energiabefektetéssel együtt dolgoznak” – fogalmazott Dávid.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás