Ryan Reynolds karriert vált? A világ legnagyobb kamuhírével hódított az amerikai lap

Sokak bedőlhettek a hírnek, miszerint Ryan Reynolds új karrierbe kezd. Sajnos azonban az egész csak egy áprilisi tréfa volt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.01.
április 1

Ryan Reynolds hollywoodi ikon, aki most élete legnagyobb szerepére készül a Wrexham kapujában. A klub társtulajdonosa beleegyezett, hogy kapuba álljon az FA Trophy szombati, Stockport County elleni elődöntőjében. A Nemzeti Ligában versenyző csapat veszélybe került, miután mindhárom kapusa megsérült – számolt be Daily Star.

A hír szerint Rob Lainton kiesett a szezonból, Christian Dibble sérüléssel bajlódik, és az új szerződő Lee Camp pedig még nem egészen illeszkedett be. Sajnos az átigazolási időszak lezárultával a Dragons már nem szerződtethet senkit, így ember nélkül maradtak.

Az áprilisi vicc szerint a fenti okok miatt pedig csak olyan ember jöhetett szóba, akinek van a klubbal szerződése. Így jött szóba Ryan Reynolds, aki 2021 februárjában lett a csapat résztulajdonosa. Persze az egész csak egy ugratás volt, de biztosan vagyunk benne, hogy sokan szívesen megnéznék a színészt, ahogy éppen focizik.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás