Rácz Jenő messziről indult és még messzebbre jutott. A csepeli vendéglátó suliból 18 évesen vette nyakába a világot, és Angliából Dánián át eljutott Szingapúrig, majd egy rövid ideig ismét európai luxuséttermekben dolgozott, mígnem Shanghajban a Taian Table étterem konyhafőnöke lett, amely a vezetésével megkapta a Michelin-csillagot, amit a rá következő évben is sikerült megőriznie.
Mára egyike a legismertebb séfeknek, és bizony anyagilag is jól áll, így tud költeni luxushobbijára, nem is keveset. Milliókról, sok-sok millió forintról beszélünk. Ráadásul Jenő örömmel beszél is költséges gyűjtőszenvedélyéről, mert – mint mondja – gyűjteménye minden darabjáért kemény munkával dolgozott meg.
De hogy pontosan mi is a sztárséf gyűjtőszenvedélyének tárgya, és egész pontosan mennyit is költött rá ezidáig, kiderül a pénteki
Borsból! Keresd az újságosoknál!