Rácz Jenő: Az út közepén is tisztába teszem majd a kislányomat

Mindenből kiveszi majd a részét a baba körül Rácz Jenő. Az étteremtulajdonos alig várja, hogy ellássa az apai teendőit, ő bizony a hajnali ébredésektől sem riad vissza!Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.04.08.
Összezárva Hajdú Péterrel

Rácz Jenővel folytatódik péntek este tíz órakor az Összezárva Hajdú Péterrel. A Life TV sikerműsorában a sztárséf őszintén beszél a gyerekkoráról, a karrierje során előforduló nehézségekről és sikerekről, valamint a közelgő családbővülésről. Feleségével, Dórával az első gyermeküket várják, Rácz Jenő pedig már alig várja, hogy a karjában tarthassa az apróságot.

„Ha majd Kamilla felsír hajnali négykor, ott leszek mellette, mert nem tudnék úgy aludni, hogy ne tudjam, mi a baj, vagy mi történik. Én pont az az apa leszek szerintem, aki nem hogy kiveszi a részét ezekből a feladatokból, hanem én fogom ellátni. Az nagyon fontos lesz, hogy legyen a lányommal közös idő is. Hogy azt mondjam, hogy elviszem a kislányomat randizni, az anyja meg csináljon addig, amit akar. Menjen edzeni, élje egy kicsit az életét, pihenjen, én pedig el fogom vinni a lányomat, és ha tisztába kell tenni az út közepén, azt is megteszem. Mert ez az élet: felelősségek” – osztotta meg a gondolatait a műsorban Rácz Jenő.

Rácz Jenő Hajdú Péterrel beszélgetett Fotó: Life TV

A sztárséf és felesége előre megbeszélték, hogy bizony nem fogják rejtegetni a kislányukat a nyilvánosság elől: igaz, reklámozni biztosan nem fognak termékeket Kamillával, de az arcát nem takarják majd ki.

„Szerintem ki fogjuk tenni. Azt elítélem, hogy ha reklámokban szerepel a gyerek, de nehogy már ne tehessem ki a saját oldalamra a gyerekemet! Egymillió ismerősöm van a privát oldalamon, akiknél születik egy gyerek és akkor két évig azt kell néznem, hogy mindennap kiraknak róla egy képet, mert szeretik, mert büszkék rá. Mindannyian rosszul vagyunk, hogy jaj, állandóan a kutyát vagy a gyereket fotózza, akkor mi közszereplőként miért ne tehetnénk ki egy képet a gyerekünkről?” – fogalmazott.

Csak a család hiányzott

Rácz Jenőnek minden megadatott az életében: Sanghajban élt évekig, ahol nagyon sikeres karriert épített fel. Mégis hazaköltözött Magyarországra, mert érezte, hogy csak itt kaphatja meg azt, amire igazán vágyott: a családot.

„Nekem minden más, ami másnak nem adatott úgy meg, az megvolt, nekem egyetlen dolog hiányzott: nem volt családom, nem volt gyerekem. Ezért is jöttem haza, mert tudtam, hogy itt biztos meg fogok valakivel ismerkedni” – áruta el a séf.

Top hírekHírlevél-feliratkozás