„Nem akartam, hogy rettegésben teljenek az utolsó napjai„ - ifjabb Fekete László megrázó vallomása édesanyjáról





Ifjabb Fekete László lélekben felkészült arra, hogy édesanyja nem éli meg a május 1-jei natúr nemzetközi erős ember versenyt, de a lelke mélyén remélte, hogy a nagybeteg asszony ott lehet, amikor tizedszer is feláll a világbajnoki dobogó tetejére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.12.
tragédia

A sors másképp rendelkezett, mint ahogy Laci szerette volna. Édesanyja szervezete a múlt héten feladta a küzdelmet a rákkal szemben, így nem teljesülhetett a vágya, hogy még egyszer láthassa, amint a fia legyőzi a világot. Ifj. Fekete László, 9-szeres Erős Ember világbajnok a Borsnak beszélt a családját ért tragédiáról.

Édesanyám nagyon készült a május 1-jei versenyre, amit én magam szervezek Kozármislenyben. Minden vágya volt, hogy láthasson, hiszen a tavalyi műtétem után ez lesz a visszatérésem. Folyamatosan erről a napról beszélt a barátnőivel, akik el is szerették volna kísérni őt – kezdte a Borsnak a legendás magyar sportoló, aki könnyeit nyelve emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor megcsörrent a telefonja és megtudta, hogy imádott édesanyja örökre elaludt.

Tisztában voltam vele, hogy anyu halálos beteg, hiszen az orvosa egy hónappal ezelőtt, az utolsó kórházi kezelésekor behívott és közölte, hogy a végső stádiumú tüdőrákja van. Akkor úgy döntöttem, hogy neki nem árulom el, mert tudtam, hogy pánikba esne, nem akartam, hogy rettegésben teljenek az utolsó napjai. Múlt hét szerdán beszéltem vele telefonon, akkor is arról beszélt, hogy a barátnőivel izgatottan várják a versenyemet. Másnap éppen az én videóimat nézték, amikor ráhajtotta a fejét az egyik barátnője vállára és meghalt... – mondta megtörten ifj. Fekete László, aki hozzátette, édesanyja emlékének szenteli a közelgő versenyt, ahol mindent megtesz majd, hogy újra világbajnok legyen.

Túlszárnyalta legendás apját

Ifjabb Fekete Lászlónak sikerült az, ami lehetetlennek tűnt, túlszárnyalta édesapját, Fekete Lászlót a natúr erős ember sportban. Eddig kilenc alkalommal lett világbajnok, és édesapjához hasonlóan ő is büszkélkedhet világrekorddal. Ifj. Fekete László hamarosan bekerülhet a Guinness-rekordok Könyvébe is, ha sikerül 20 méteren át cipelnie egy 320 kilós gúlát.





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás