RETRO RÁDIÓ

„Én már nem tudok segíteni rajta” – Gáspár Bea drámai vallomása férje depressziójáról

Bea asszony reménykedve tekint a jövőbe, hiszen úgy gondolja, hogy minden rossz dolgot valami jó követ.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.05. 14:19
vallomás

Gáspár Bea már többször bemutatta, hogy imád a konyhában tevékenykedni, így nem is meglepő, hogy folyamatosan képezi magát. Győzike felesége igyekszik a saját életét is építgetni, miközben azt is helyén kell kezelnie, hogy férje nincsen jól. Bea a Meglepetés magazinnak elismerte, hogy Győzike depressziója sajnos az ő örömére is hatással van, pedig mindent megtesz, hogy jobb kedve legyen.

Nemrégiben Evelinnel egy cukrászképzésre látogattak, ahol bár sokat tanultak, mégis várat magára az az álma, hogy cukrászdát nyisson.

„Olyan drága lett minden, hogy szinte nem is látom, hogy hasznot tudna termelni. Van egy papírom arról, hogy cukrász vagyok, de nem tudom gyakorolni a szakmát. Egyébként már meg sem tudnám szokni, hogy rendszeresen bejárjak egy munkahelyre. Pedig a lányaim születése előtt egy nógrádmegyeri pékségben voltam raktáros” – mesélte a Meglepetés magazinnak.

A Gáspár család életét azonban továbbra is beárnyékolja az a tény, hogy Győzike ismét depresszióval küzd, amivel nem könnyű megbirkózni.

„Én már nem tudok segíteni rajta. Próbáltam megérteni, a lelkére hatni, elvittem orvoshoz, de lassan már húsz éve szenved, nagyon sok gyógyszert szed. Nyugtatót, altatót, antidepresszánst. Néha azt gondolom, hogy a sok gyógyszer helyett jobb lenne, ha inna inkább egy felest, de Győző sosem iszik alkoholt. Ő ahhoz ragaszkodik, hogy mindenki szeresse, de ilyen nem létezik. Sajnos nagyon naiv, nem jó emberismerő. Múltkor egy teljes napra eltűnt, azt mondta, hogy elmegy valakihez házi kolbászt venni. Mint kiderült, ott egy szektába akarták behúzni, a belépő pedig közel kétmillió forint lett volna” – mesélt Bea a nehézségekről.

„Bea asszony” azonban azt is hangsúlyozza, hogy semmi pénzért nem cserélné le férjét, sőt állítása szerint Győzikével nagyon sokat nevetnek együtt és minden napját bearanyozza.

„29 éve vagyunk együtt. Imádom a férjem humorát. Amikor mentálisan rendben van, ő a legszórakoztatóbb ember. Ezzel együtt elfogadtam, hogy nála sosem lehet tudni, hogy mikor kattan be és keríti hatalmába a depresszió vagy a kényszeres viselkedés. Nem könnyű egy ilyen emberrel együtt élni, alkalmazkodni hozzá, de már tudom, hogy minden mélypont után egy jó időszak jön” – zárta a beszélgetést Bea.

Ezeket olvastad már?
Rémálomba fulladt Szorcsik Viki utazása: „Életemben így nem sprinteltem...”

Rémálomba fulladt Szorcsik Viki utazása: „Életemben így nem sprinteltem...”

Nem kis dologra készül Trap kapitány: "Mindenkit elküldök majd melegebb éghajlatra"

Nem kis dologra készül Trap kapitány: "Mindenkit elküldök majd melegebb éghajlatra"

Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás