Fluor Tomi még mindig az exébe szerelmes? Sokatmondó dalszöveget írt - Videó!

Legújabb dalában az énekes összeállt a fiatalok között egyik legfelkapottabb duóval, a Valmarral egy nyári slágerre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.30.
vallomás

Fluor Tomi és Diaz alkotja a Wellhello zenekart, most pedig kiegészültek a valmari fiúkkal, Marics Petivel és Valkusz Milánnal, hogy egy igazán dallamos dalt adjanak ki közösen. A szám során meglepő dolgot árul el magáról Fluor, amire még a legrégebbi rajongói is felkapják a fejüket.

Ráírok gyorsan az exemre, hogy épp rá gondolok szex közben” – rappeli a sztár a zeneszám elején. Arról nem énekel, hogy vajon melyik exbarátnőjére célozhatott, a hozzászólók szerint akár Sarkadi-Szabó Emesére is gondolhatott, akivel a Nyerő Párosban is együtt szerepeltek korábban.

Az énekes sokáig próbálkozott Szabó Zsófinál, ám ő Shane Tusupot választotta Fotók: Kisalföld/Máthé Daniella

Viszont úgy tűnik, hogy a Szabó Zsófi iránt fűződő gyengéd érzésein túl tudott lépni, és belevágott újra az ismerkedés világába.

Tomi a TikTok csatornáján osztotta meg azt a videófelvételt, amiben még külön ki is emeli ezt a fontos szövegrészletet, úgy tűnik, nagyon ki szeretné hangsúlyozni, hogy még mindig a régi szerelme körül forognak a gondolatai, még szeretkezés közben is.

https://www.tiktok.com/@fluortomi/video/7091669646570491141?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2F&referer_video_id=7091669646570491141

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás