RETRO RÁDIÓ

Zámbó Krisztián brutálisan őszintén beszélt a kieséséről: „Győzni akartam”

Zámbó Krisztián esett ki a Sztárban sztár 6. élő show-jából. Ember Márk mellett várta Tilla végső bejelentését: ő távozik a versenyzők közül.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.16. 09:00
elengedés

A 6. élő show végén Zámbó Krisztián és Ember Márk állt ott Tilla mellett, majd a nézők szavazatai alapján Ember Márk folytathatta a versenyt a Sztárban Sztárban. A Borsnak Krisztián azt mondta, picit kifáradt a hajtásban, ennek ellenére mindig az járt a fejében, hogy maximálisan szórakoztasson.

Krisztián mindent beleadott, de sajnos nem volt elég a győzelemre Fotó: Bors

„Sok dolgom volt az elmúlt hetekben. De ahogy kint álltam a színpadon, mindig az járt a fejemben, hogy mindenki velem nevessen, éreztem azt, hogy én mindent megtettem” – kezdte Krisztián. „Nagyon tipikus, hogy pont a születésnapomon kapok el valami betegséget, ami nyilvánvalóan rányomja a bélyegét az egész hetemre. Győzni akartam, de már úgy érzem, így is elértem valamit. Bent maradtam ilyen sokáig, ilyen hihetetlenül jó énekesekkel. Szerintem a számomra kedves embereket is büszkévé tettem. Zsuzsikám is ott volt végig mellettem a verseny alatt, és azonkívül is. Nem véletlenül szavaztak rám ennyien. Én kihoztam ebből a műsorból a maximumot, és most – nem túl angolosan – távozom” – mondta, aki emelt fővel sétált be utoljára az öltözőjébe.

A kiesés után Zámbó Krisztián és Zsuzska Balaton körüli pályára álltak, hogy végre egy kicsit kettesben lehessenek. Kedvese, Takács Zsuzsi mesélt lapunknak.

„Eljöttünk a Balatonra. Kell nekünk egy kis pihenés. Krisztián egy pár napot azzal tölt, hogy teljesen regenerálódjon a műsor után. Kimerült kicsit. Sokat követelt tőle a Sztárban sztár, de újult erővel kezd majd dolgozni a saját dalain, és visszatér az élete a normális kerékvágásba” – mondta a lapnak.

Véres baleset is történt a színpadon Fotó: Bors

Vér folyt a stúdióban

Az orvos esküt tesz arra, hogy meggyógyítja az embereket, és semmilyen úton-módon nem árt nekik. Az énekesnek teljesen más elképzelése van erről. A Sztárban sztár színpadán Stohl András, Marics Peti és a kieső Zámbó Krisztián adták elő közös produkciójukat, a Szerelemdoktor című UFO-slágert, ahol Krisztián és Stohl két szexi ápolót alakított.

Marics Peti, miközben Dr. Love szerepét teljesen önmagáévá tette, egy hatalmas, kellékként funkcionáló injekciós tűt döfött Stohl lábába olyan erővel, hogy a színész konkrétan felordított fájdalmában. Az incidens után András az előadás végéig a lábát fogta, amin egy kis idő múltán látszott, vérezni is kezdett.

Ez a baleset azonban nem állította meg a színészt, kicsit bicegve ugyan, de büszkén végigcsinálta a produkciót, hogy aztán elfoglalja jól megérdemelt helyét a továbbjutók páholyában. Marics Peti a lapnak elárulta: szerencsére nem lett Andrásnak komolyabb baja.

Ezeket olvastad már?
Imád rengeteget szexelni, nem hagyja ott az állását a vadóc nagymama

Imád rengeteget szexelni, nem hagyja ott az állását a vadóc nagymama

"Bántalmazott, megvert, megalázott": egykori kapcsolatáról számolt be Singh Viki

"Bántalmazott, megvert, megalázott": egykori kapcsolatáról számolt be Singh Viki

Gyászol Szandi: „Próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül”

Gyászol Szandi: „Próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül”

Gáspár Virág elárulta, mikor szeretne gyereket

Gáspár Virág elárulta, mikor szeretne gyereket

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás