Sokkoló részletek: VV Fanni a haláltól félt az elrablása előtti hetekben





Hátborzongató, eddig sehol sem ismertetett részleteket osztott meg az ország egyik legkülönösebb gyilkossági ügyéről az ügyésznő, VV Fanni gyilkossági perében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.22.
Sokkoló

A tárgyalássorozat egyik utolsó ülésén az ügyészi perbeszéd négy órán keresztül tartott, és olyan részletekre is kiterjedt, amire eddig nem volt példa – számolt be a Bors.

A lap megtudta például, hogy a szakértők szerint körülbelül három deciliternyi vér szivároghatott ki a csomagtartóban hurcolt fiatal lányból, de arra már sosem derül fény, hogy ekkor még élt, vagy már halott volt… A vizsgálatok bebizonyították az ügyészség szerint, hogy B. László vádlott egyértelműen elbukott a hazugságvizsgálaton, főleg amikor a „vízi hulla”, illetve a „megölte Fannit” kifejezéseknél adott reakciót.

Ha már reakciók: B. László gyanúsított rezzenéstelen arccal hallgatta végig, ahogy az ügyész megcáfolja, vagy épp megsemmisíti az évek alatt igencsak fegyelmezetten felépített védekezését, amikor Fanni holttestének utaztatásáról volt szó, a férfi üres tekintettel egy papírlapra rajzolgatott.

Az ügyészi perbeszédből kiderült az is, hogy Fanni naplót írt, melyben lejegyezte, hogy a halála előtti időszakban jól ment sora, a testéből élt, volt olyan hónap, hogy 2-2,5 millió forintot is megkeresett. A sok pénz azonban nem volt jó hatással rá, a halála előtti időszakban egyre jobban rettegett, pedig senkitől nem kapott fenyegetést.

Két dologtól félt, az egyik, hogy megáll a szíve, ezért igyekezett a lehető legegészségesebben élni. Nem ivott, nem drogozott. A másik félelme az volt, hogy valaki rátör a saját otthonában. Fanni egy idő után annyira félt, hogy senkinek nem adott kulcsot a lakáshoz, még a saját szüleinek sem. Mintha megérezte volna a bajt…

A Novozánszki Fanni halála ügyében zajló tárgyalássorozat csütörtökön folytatódik, ekkor a védelem emelkedik szóra, B. László ügyvédjének az lesz a dolga, hogy meggyőzze a bíróságot arról, hogy a férfi ártatlan. Az ügyben április 29-én hoznak ítéletet, de előtte még beiktatnak egy extra tárgyalási napot B. László kérésére, aki egy kétórásra tervezett beszéddel szeretne élni az utolsó szó jogával. Az ügyész a keddi tárgyaláson életfogytig tartó szabadságvesztést kért a férfira – írja a Bors.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás