Megtörte a csendet Hegyi Barbara, őszintén beszélt a válásáról

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő 2004 óta él boldog házasságban Sztevanovity Zoránnal, előtte pedig Balikó Tamás volt a férje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.01.
vallomás

A Vígszínház tagja Kadarkai Endre Szavakon túl című adásában beszélt korábbi házasságának megromlásáról. Az 56 éves színésznő nagyon nehezen élte meg, hogy házassága véget ért a magyar színész-rendező-színházigazgatóval.

„Ki van jól egy válás után? Én különösen rosszul voltam, mert nekem kellett elválnom a férjemtől. Nekem kellett elszakítanom a gyerekemet az apjától. Én döntöttem így. Én, aki apa nélkül nőttem fel, és mindig szerettem volna valakinek a szeme fénye lenni – és sosem voltam az –, nekem kimondani a gyerekem részére...” – magyarázta a színésznő, aki nehéz helyzetben volt, de végül belátta, hogy az lesz a legjobb döntés, ha elválik Balikótól.

Azt gondoltam, neki arra van szüksége, hogy egy egészséges, jó mamája és egy jó papája legyen, de nem közösen. Az, hogy ezt a »közösséget« én szakítottam meg, ez nagyon nagy teher volt és nagyon fájdalmasan érintett. Meg kudarc is volt, nőként, emberként, feleségként” – magyarázta Hegyi, majd folytatta:

– idézi a Ripost a színésznő szavait.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás