John Travolta megható sorokkal búcsúzott a Foo Fighters legendás dobosától - Videó!





Taylor Hawkins a Foo Fighters 50 éves dobosa egy bogotai hotelszobában hunyt el. Halálhíre megrázta az egész világot. Sorra búcsúznak tőle a sztárok is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.27.
szoros barátság

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, Taylor Hawkins holttestét egy bogotai hotelszobában találták meg. Később kiderült, hogy halálát megelőzően mellkasi fájdalmakra panaszkodott a szálloda személyzetének, akik értesítették is a mentőszolgálatot. Ám mire kiértek, a zenekar dobosa már elhunyt. Sokan drogtúladagolásról pletykálnak, azonban egyelőre ezt az információt senki nem erősítette meg.

Most a népszerű hollywoodi színész John Travolta vett megható búcsút egyik kedvence zenészétől, egy videó formájában. A felvétel mellé azt írta: „Taylor Hawkins egy igazán tehetséges, nagylelkű, és szórakoztató ember volt. Hiányozni fog az egész világnak.”

A zenekar és a színész nagyon jó viszonyt ápolt Fotó: Instagram

Korábban ugyanis a 2018-as Rockville-i koncertjükön még ő is megjelent a színpadon, majd a koncert után együtt bandázott a zenészekkel a backstage-ben. Erről posztolt egy videót is a 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Az eredeti felvételt itt tudjátok megtekinteni:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás