RETRO RÁDIÓ

Hátborzongató dolgokat művelt az egykori tinisztár, aki most szabadult a gyámság alól





Amanda Bynes a 2000-es évek egyik legfelkapottabb tini színészeként, olyan hírességekkel szerepelt egy filmben mint Colin Firth, Channing Tatum, vagy Emma Stone.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.23.
Szabadság

Az egykori tiniüdvöske közel 10 év után végre kikerült a gyámság alól. Amanda Bynes, sok más gyerekszínészhez hasonlóan, nem tudott megbirkózni a nyomással, amit Hollywood a vállára helyezett. Kábítószer, depresszió, kiégés, alkohol és balhék tömkelegével jellemezték a 2000-es évek egyik legfelkapottabb tinisztárjának életét. Az egyre halmozódó bírósági ügyei után ő is gyámság alá került, pont úgy, ahogy Britney Spears is.

Valószínűleg Britney ügye adta Amandának is az erőt, hogy ő is elkezdjen harcolni a saját szabadságáért

„Az elmúlt néhány évben keményen dolgoztam az egészségem javításán, hogy önállóan élhessek és dolgozhassak” – mondta Bynes a PEOPLE-nek, miután kedden végre kimondta a bíróság, hogy többet nem kell gyámság alatt lennie.

„Miután a bíró mai döntése szerint megszüntette a gyámságomat, szeretném megköszönni rajongóimnak az ez idő alatt nyújtott szeretet és jókívánságokat. Továbbá szeretnék köszönetet mondani ügyvédemnek és szüleimnek az elmúlt kilenc évben nyújtott támogatásukért is” – árulta el a most 35 éves Amanda, aki folyamatos problémákkal küzdött.

A fiatal lány a 2000-es évek egyik legnagyobb üdvöskéje lett Fotó: Getty Images

A problémák kezdete

A fiatal üdvöske komoly gondjai a kábítószerrel körülbelül 2006-ig nyúlnak vissza. Akkoriban jött ki a Micsoda srác ez a lány! című vígjáték, amiben főszereplőként szerepelt, ez volt az, ami elindította őt a lejtőn.

„Amikor kijött a film és megnéztem, több hónapig tartó mély depresszióba estem, mert nem tetszett, ahogy a filmben kinéztem fiúként. Erről soha senkinek nem beszéltem” – emlékezett vissza az egyik amerikai lapnak évekkel később. Utálta, ahogy a filmben ábrázolták őt mint fiú, ráadásul ekkor kezdett el félni attól, hogy ha meghízik a filmért, nem kap majd munkát. Emiatt drogozni kezdett, amit utolsó filmjéig, a Könnyű nőcskéig folytatott, ami után bár visszavonult, de a kábítószereket sokáig nem tudta letenni. A sorozatos mentális összeomlásai után Amanda Bynest 2013-ban a szülei gyámság alá helyezték.

Pár fontosabb dátum a fiatal lány hanyatlásából

  • 2012. április 6.: Ittas vezetés miatt letartóztatták, miután belehajtott egy parkoló rendőrautóba. (Pár nappal később kiderült, hogy ekkor egy másik járművel is ütközött, de akkor elmenekült a helyszínről.)
  • 2012. június 5.: Barack Obamának kezdett üzengetni, hogy rúgja ki a rendőrt, aki ellene akar tanúskodni. Természetesen beidézte ezért a bíróság.
  • 2012. augusztus 5.: Ismét ittasan vezetett.
  • 2012. szeptember 21.: Ügynöke, sajtósa és ügyvédje is lelépett Bynes mellől, miután egy teljes hónapon keresztül nem tudták elérni a színésznőt.
  • 2013. március 22.: Bynes kiposztolta a Twitterre, hogy „szeretném, ha Drake szétgyilkolná a vaginámat”.
  • 2013. május 22.: Beszámíthatatlan állapotban kidobott egy üveg bong pipát az ablakon – részben emiatt pszichiátriai kivizsgálásra küldték.
  • 2013. május 25.: Arról posztolt a Twitter-oldalán, hogy minden ellene felhozott vád hazugság, sőt egy rendőr szexuálisan zaklatta, mikor bevitték az őrsre. Másnap este arról írt, hogy az egész családját beperli, sőt nem sokkal később a New York-i rendőrséget is beperelte.
  • 2013 május végén mellműtétet végeztek rajta, de június elején már kivetette az implantátumokat.
  • 2013 júniusa: Egy kaszinóban akartak vele képet készíteni, ezért Amanda rátámadt a rajongóra. A slusszpoénja a helyzetnek az volt, hogy a színésznő összes viselt ruháján rajta voltak a lopásgátlók, ami azt jelezte, hogy ellopta a termékeket.
  • 2013 júliusa: Egy ház kocsifelhajtóján illegálisan tüzet gyújtott, majd ezt követően megpróbálta felgyújtani a saját kutyáját.
  • 2014-ben a TMZ megszerzett egy hangfelvételt, melyen arról beszélt, szeretné megölni az apját, eltörni az anyja csontjait, majd úgy felgyújtani a házukat, hogy abból hamu se maradjon.
  •  





    Ezeket olvastad már?
    Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

    Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

    Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

    Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

    Megműtötték a TV2 dögös énekesét

    Megműtötték a TV2 dögös énekesét

    Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

    Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás