„Igenis van remény” – Tóth Gabi hisz az orosz–ukrán békében





Az énekesnő részletesen beszélt arról, hogy mit gondol a jelenlegi helyzetről, illetve hogyan szeretne segíteni a kérdésben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.23.
béke

Tóth Gabi is segíteni szeretne az ukránoknak, ezért adománygyűjtésbe kezd. Az énekesnő az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy szeretne egy gyűjtést indítani. Gabi egy hosszabb posztban fejtette ki, hogy az adakozáson kívül úgy érzi, hogy lehet, már annyira nincs is messze a béke.

„Ismét egy hatalmas adománygyűjtésre készülünk, amellyel majd az ukrajnai menekülteket szeretnénk támogatni. Számítunk Rátok is, mindenkire, aki tud és akar segíteni! Magyarország már a kezdetektől újra bebizonyította, hogy ha baj van, akkor egy emberként fogunk össze bajba jutott embertársainkért, egymásért. Hamarosan jövök a részletekkel , de annyit elárulhatok, hogy énekelni is fogok az adakozáson kívül. Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget – kezdte a posztban Gabi, aki egyébként igyekszik pozitívan hozzáállni a háborúhoz.

„Egy kilátástalan, háborús helyzetben is érezhető, látható, hogy igenis van remény! A megegyezés, a béke talán már nincs is oly távol. Együtt dobban a szívünk! Ölellek benneteket”

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás