Szintet lépett Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata: a gyerekeik is megismerték egymást





Kulcsár Edina azt mondja, G.w.M-mel az a legfontosabb számukra, hogy gyermekeik ne sérüljenek a kialakult helyzet miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.20.
család egyesítés

Év elején bombaként robbant Kulcsár Edina válása, pláne, amikor kiderült, hogy már van is új szerelme G.w.M, azaz Varga Márk személyében.

A szerelmesek most szintet léptek: összeismertették egymással gyermekeiket is. Edina a Borsnak mondta el, nem hagyható figyelmen kívül, hogy előző kapcsolatukból mindkettőjüknek két gyermeke született. Hozzátette, a szerelmük ellenére mindig a gyerekek a legfontosabbak, ezért a találkozóikat is ehhez igazítják.

„Heti szinten osztottuk fel a napokat. Egy-két hétre tudjuk előre a programokat, és mindenki igyekszik ehhez a beosztáshoz alkalmazkodni. Amikor a gyerekek az apukájukkal vannak, én azokon a napokon megyek csak Márkhoz. Van egy nap, ami a Mamáké, ezzel fixen lehet számolni. Sokszor előfordult már, hogy hétvégén el tudtam kísérni Márkot a fellépéseire. Ennek ő is, és én is örülünk ilyenkor, hiszen a hosszú utakat is ki tudjuk használni, hogy együtt legyünk és nagyokat beszélgessünk” – mesélte a lapnak az egykori szépségkirálynő.

Edináék igyekeznek kialakítani közös életüket – Fotó: Instagram

Nemrégiben sikerült összehozniuk egy olyan találkozót, ahol a négy gyerek is megismerkedhetett egymással. Edina elmondta, a találkozás jól sikerült, de lassan haladnak.

„Igyekszünk óvatosan kezelni ezt a helyzetet. Az első találkozás jól sikerült, közvetlen volt, habár itt sem volt teljes a létszám. A tapasztaltak alapján azt gondoljuk, könnyen fog menni ez is” – mondta, hozzátéve, hogy nagyon szeretnék, ha gyerekeik összebarátkoznának.

 





Ezeket olvastad már?
Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás