RETRO RÁDIÓ

Kóbor Mecky özvegye egyre jobban összeszedi magát, így próbálja lefoglalni magát





Kóbor János özvegye körül kezd visszaállni az élet megszokott rendje. Miután férje, az Omega frontembere tavaly decemberben koronavírus következtében elhunyt, a gyászoló feleség mély gyászba zuhant, még a ruhaboltját is bezárta. Máig nem áll készen beszélni a történtekről, de végre képes volt újra munkába állni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.24.
remény

Már lassan három hónapja, hogy elvesztettük az ország leg­ikonikusabb együttesének, az Omegának frontemberét, Kóbor Jánost. Feketébe borult az ország és a zenészszakma. Ám nem csupán a közönségnek és a zenésztársaknak hiányzik – ahogyan a zenekarból többen is fogalmaztak – a „szakrális személyisége”, hanem kislányának, a 15 éves Lénának és hátrahagyott feleségének, Zsókának is fel kell dolgoznia a feldolgozhatatlant. Zsóka budai exkluzív ruhaboltja bezárt a tragédia idején, az özvegy ugyanis képtelen volt emberekkel találkozni.

Bezárt a gyász után a bolt Fotó: Bors

A Bors megtudta: Kóbor János feleségének mára sikerült elég erőt összeszednie ahhoz, hogy újra megnyissa butikját.

Munkába állt a gyászában

Míg Léna a tanulásban, édesanyja a munkájában talál menedéket a gondok elől. Abban a kis ruhaboltban teszi ezt, melyet még együtt nyitottak meg a férjével. A zenész és felesége többször látta vendégül a sajtó munkatársait az üzletben, ahol büszkén vezették körbe az érdeklődőket.

A Léna Fashion Zsóka számára mindig is nagy szerelem volt. Női beszélgetések gyakori színhelye egy rövidke budai bevásárlóutcában. A zenész lánya, Léna is nem­egyszer megfordult a családi üzlethelyiségben, édesanyjával gyakran válogattak ott a különleges ruhadarabok között. A fiatal özvegy most, úgy tűnik, az elengedés legnehezebb részén túl van, ugyanis a napokban többeknek feltűnt, hogy újra kint a nyitva tábla. Ráadásul nem akárki áll a pult mögött.

A zenész lánya is gyakran megfordult a családi boltban Fotó: Bors

Még képtelen beszélni

Kíváncsiak voltunk tehát, hogy a bolt körüli teendőket alkalmazottra bízta, vagy ő maga rendezi ügyeit, ezért személyes látogatást tettünk Zsókánál. A talpig feketébe öltözött feleséget kisboltja előtt kérdeztük, amikor éppen a szemetet vitte ki az üzletből. Erős kisugárzása volt, amikor megszólítottuk. Kedvesen, de mégis határozottan utasította el kérésünket, azt mondta, még nem képes beszélni a fájdalmáról. Arca derűs volt, de szemeiben még a mély szomorúság ült. Megköszönte az érdeklődésünket, és visszament dolgozni. A kis üzletben láthatóan egyedül ténykedik, és a luxuskelméket pakolja, igazgatja. A boltban csend és precíz tisztaság honol, a drága holmik szépen sorakoznak a kirakatban.

Új életet kezd?

A fiatalon megözvegyült Deme Zsóka egyébként tanári pályára készült, majd modellkedésből élt, s végül üzletasszonnyá képezte magát, és férje mellett ő is mindig dolgozott. Így nem csoda az sem, hogy boltját alkalmazott nélkül a nő viszi tovább, mint ahogyan a gyönyörű panorámás budai villa körüli teendőkkel is neki kell megbirkóznia. Annyi biztos: most nem lehet könnyű dolga a családfő nélkül maradt nőnek, aki korábban a TV2 Tények műsorának Zsóka divattippek mellett férjéről is beszélt.

Kóbor János támogatta feleségét abban, hogy megvalósítsa az álmát: megnyissa ezt a butikot Fotó: Bors

„Megtiszteltetés és valódi státusz Kóbor János felesége lenni, de nekem előtte is voltak saját vágyaim, szenvedélyeim. Ilyen ez a kis boltocska” – nyilatkozta 2017-ben a fiatal üzletasszony.

Nagy a korkülönbség

Kóbor Jánosnak összesen két gyermeke van, Kóbor Léna (15) és Dániel (46). Mindketten más édesanyától születtek. Úgy hírlik, Dani a régi balatoni családi házukban él, Balatonaligán, míg Léna édesanyjával lakik Budapesten. A nagy korkülönbség Zsóka és a legendás énekes között is 22 év volt.





Ezeket olvastad már?
Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás