„Jézusom, ha jól látom, megint egy újabb nő” – Berki körül titokzatos nő jelent meg – Videó!

Az exfutballista az Instagram-oldalára posztolt egy videót, amin a rajongók egyből kiszúrtak egy titokzatos hölgyet.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.22.
baki

Berki Krisztián hatalmasat bakizott, amikor egy olyan videót posztolt az Instagramjára, amin egy ismeretlen nő tükörképe látszik, aki minden bizonnyal nem a felesége.

Mint ahogy azt lapunk is megírta, az egykori Fradi-vezér pár hete elköltözött otthonról, hogy külön-külön rendezhessék megromlott kapcsolatukat Mazsival.

Berki Krisztián egy hotelben lakik, amióta elköltözött otthonról. Fotó: Bors

A rajongóik megosztó véleménnyel állnak a sztárpár kapcsolatához, vannak olyanok, akik szerint nekik egymás mellett a helyük, mások szerint ennek a kapcsolatnak már vége, hiába pár hónapja született gyermekük.

Berki új videójában arról panaszkodik, hogy egy áramszünet miatt a szaunában kell megmelegíteni az ételét. Amikor azonban kinyitja az üvegajtót, egy ismeretlen hölgy alakja tükröződik a szauna ajtaján.

A rajongók rögtön elkezdtek kombinálni a poszt alatt, hogy vajon kiszerepelhet a videóban – szúrta ki a Bors.

„A hölgy nem Mazsi, ugye?” – tette fel a kérdést valaki egy meglepett fejecske kíséretében.

„Jézusom, ha jól látom, megint egy újabb nő. Csalódás. Rossz választás!!!!!! Úgy látszik, nem tudta megmenteni a 2. házasságot se!!!!!” – írta egy másik, nem túl elégedett hozzászóló.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Top hírekHírlevél-feliratkozás