Bensőséges búcsú: ezeknek a sztároknak a temetésére nem engedtek be idegeneket a rokonok





Rendhagyó módon, e-mailes regisztrációval lehetett bejutni Damu Roland temetésére. A színésztől szűk körben vett búcsút a családja, de nem ő az egyetlen híresség, akit titokban temettek el.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.02.24.
bensőséges gyász

 

Paudits Béla

Teljes titokban temették el 2018 nyarán Paudits Bélát. A népszerű színészt szülőfalujában, Ozorán helyezték végső nyugalomra, az eseményen pedig csak a legszűkebb családi és baráti kör vehetett részt. A pályatársak éppen ezért szerveztek egy megemlékezést Budapesten: a Farkasréti temetőben megható ünnepséget tartottak, amin bárki részt vehetett, aki ismerte, szerette, tisztelte a színészt.

Paudits Béla Fotó: Máté Krisztián

Benkő Dániel

2019 decemberében hunyt el a lantművész, akinek bár életében rengeteg barátja volt, végül a végakaratának megfelelően vettek búcsút tőle: szűk körben szétszórták a hamvait. Lánya akkoriban megható nyilatkozatot adott erről a Borsnak. „Ő egy szárnyaló lélek, aki nem arra teremtetett, hogy halála után testének hamvai egy márvány sírkő rabjává váljanak; nem egy zarándokhelyen kívánt nyugodni, ami az elmúlást juttatja eszükbe az odalátogatóknak. Így hát az ő kérésére hamvait szabadjára engedtük a szálló szélben a hozzá igazán közel állók körében. Aki szeretne tőle elbúcsúzni, megteheti, mert ő most is ott van mindenhol; a fűszálban, a fákban, a szélben és a csodálatos zenéjében, amely örökké fennmarad az utókor gyönyörködtetésére” – fogalmazott a fiatal nő.

Benkő Dániel

Gesztesi Károly

Az ország egyik legnépszerűbb színésze 2020. január 9-én hunyt el váratlanul, miután szívinfarktust kapott a kocsijában a budapesti Ferdinánd hídon. Az életét már nem lehetett megmenteni, családja, édesanyja és gyermekei pedig teljesen összetörtek a tragédia hallatán. Érthető módon magukban akarták meggyászolni szerettüket, távol a fotósok és a kíváncsiskodók elől. A budakalászi temetőben Galambos Lajos trombitált, a legközelebbi hozzátartozókon kívül pedig csak néhány közeli barát vett részt a szomorú eseményen.

Gesztesi Károly Fotó: Máté Krisztián

Betty White

A világhírű színésznő nem sokkal a századik születésnapja előtt hunyt el 2021. december 31-én. A család nem sokkal később közölte Betty végakaratát, aki nem szerette volna, ha az emberek túl nagy felhajtást csináltak volna körülötte, ezért döntött úgy, hogy a szerettei körében szeretne elindulni utolsó útjára. A rajongókat arra kérte, adományozzanak egy-egy szervezetnek, amiknek a sorsát életében ő maga is szívén viselte.

Betty White Fotó: AFP/Chris Delmas

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás