RETRO RÁDIÓ

Magyar sztárok, akiknél egyszerre több gólya is kopogtatott

Óriási öröm és meglepetés lehet, amikor az ultrahangon az orvos közli, hogy nem egy, hanem két szívhangot hall. Hát ha még hármat...! Magyar sztárjaink is kaptak az élettől dupla vagy tripla áldást.Megosztás
Szerző: metropol
2021.12.21. 14:00
ikrek magyar sztárok

Rúzsa Magdi a napokban árulta el a születendő gyermekei nevét. Az énekesnő hármasikreket vár, akiket Lujzának, Kevének és Zalánnak nevez majd el. Magdi és férje boldogsága határtalan, de a veszélyeztetett várandósság miatt a karácsonyt kórházban tölti, megfigyelés alatt.

Hármasikrekkel várandós – Fotó: Végh István/Bors

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő kisfiai, Bence és Bálint idén ősszel múltak háromévesek, tavaly pedig egy kistestvért is kaptak. Az ikrek hét héttel korábban érkeztek a vártnál, veszélyeztetett terhessége miatt Zsuzsi csak jóval a kicsik születése után mondta el, hogy ikrek érkeztek a családba. Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte Bence, 1140 grammal és köldöksérvvel. Szerencsére azonban az orvosok ápolásának hála a gyerekek hamar jobban lettek, ma pedig már makkegészségesek.

Kollányi Zsuzsi sokáig titkolta ikrei megszületését – Fotó: Metropol/SzL

Sági Szilárd

Sági Szilárd és felesége, Szilvia sosem titkolták, hogy a lombikprogramot hívták segítségül ahhoz, hogy végre szülők lehessenek, sőt a többi hasonló helyzetben lévő házaspárt is biztatják erre a megoldásra, ha nincs más lehetőség a családalapításra. Az ikrek, Szabolcs és Szilárd ma már hétévesek és első osztályba járnak.

Lombikprogram segítségével születtek az ikrei – Fotó: Metropol

Kozma Orsi

Az énekesnő 2013 júliusában adott életet ikerlányainak, akik az Anna és Sára nevet kapták. A családban korábban nem volt példa ikerszülésre, ezért az énekesnő és férje nagyon meglepődött, amikor meglátták az ultrahangon a két magzatot. Az ikrek a 34. héten születtek, alig kétkilósan, és a születésük utáni első időszakot a koraszülöttosztályon kellett tölteniük, ám hamar erőre kaptak és ma már nyolcévesek.

Ikrei már 8 évesek – Fotó: Metropol/KB

Ada

A VIVA TV egykori műsorvezetője fiatalon, huszonhárom évesen vállalt gyermeket az akkori férjével. A frigyből egy ikerpár született, Bence és Bálint, akik ma már tizenhat évesek, és boldog családot alkotnak Ada harmadik gyermekével és férjével. Az ikrekkel való várandósság azonban nem volt zökkenőmentes, a műsorvezető ugyanis Hellp-szindrómával küzdött, a terhességi mérgezés egyik legsúlyosabb formájával. Végül sikerült életmentő császármetszéssel világra hoznia az ikreket, akik egészségesen születtek.

Ada ma már 3 gyermek édesanyja – Fotó: Metropol/Keller Mátyás

 

Ezeket olvastad már?
Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás