Magyar sztárok, akiknél egyszerre több gólya is kopogtatott





Óriási öröm és meglepetés lehet, amikor az ultrahangon az orvos közli, hogy nem egy, hanem két szívhangot hall. Hát ha még hármat...! Magyar sztárjaink is kaptak az élettől dupla vagy tripla áldást.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.21.
ikrek magyar sztárok

Rúzsa Magdi a napokban árulta el a születendő gyermekei nevét. Az énekesnő hármasikreket vár, akiket Lujzának, Kevének és Zalánnak nevez majd el. Magdi és férje boldogsága határtalan, de a veszélyeztetett várandósság miatt a karácsonyt kórházban tölti, megfigyelés alatt.

Hármasikrekkel várandós – Fotó: Végh István/Bors

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő kisfiai, Bence és Bálint idén ősszel múltak háromévesek, tavaly pedig egy kistestvért is kaptak. Az ikrek hét héttel korábban érkeztek a vártnál, veszélyeztetett terhessége miatt Zsuzsi csak jóval a kicsik születése után mondta el, hogy ikrek érkeztek a családba. Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte Bence, 1140 grammal és köldöksérvvel. Szerencsére azonban az orvosok ápolásának hála a gyerekek hamar jobban lettek, ma pedig már makkegészségesek.

Kollányi Zsuzsi sokáig titkolta ikrei megszületését – Fotó: Metropol/SzL

Sági Szilárd

Sági Szilárd és felesége, Szilvia sosem titkolták, hogy a lombikprogramot hívták segítségül ahhoz, hogy végre szülők lehessenek, sőt a többi hasonló helyzetben lévő házaspárt is biztatják erre a megoldásra, ha nincs más lehetőség a családalapításra. Az ikrek, Szabolcs és Szilárd ma már hétévesek és első osztályba járnak.

Lombikprogram segítségével születtek az ikrei – Fotó: Metropol

Kozma Orsi

Az énekesnő 2013 júliusában adott életet ikerlányainak, akik az Anna és Sára nevet kapták. A családban korábban nem volt példa ikerszülésre, ezért az énekesnő és férje nagyon meglepődött, amikor meglátták az ultrahangon a két magzatot. Az ikrek a 34. héten születtek, alig kétkilósan, és a születésük utáni első időszakot a koraszülöttosztályon kellett tölteniük, ám hamar erőre kaptak és ma már nyolcévesek.

Ikrei már 8 évesek – Fotó: Metropol/KB

Ada

A VIVA TV egykori műsorvezetője fiatalon, huszonhárom évesen vállalt gyermeket az akkori férjével. A frigyből egy ikerpár született, Bence és Bálint, akik ma már tizenhat évesek, és boldog családot alkotnak Ada harmadik gyermekével és férjével. Az ikrekkel való várandósság azonban nem volt zökkenőmentes, a műsorvezető ugyanis Hellp-szindrómával küzdött, a terhességi mérgezés egyik legsúlyosabb formájával. Végül sikerült életmentő császármetszéssel világra hoznia az ikreket, akik egészségesen születtek.

Ada ma már 3 gyermek édesanyja – Fotó: Metropol/Keller Mátyás

 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás